Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalna a férjem? Hogy tudhatnám meg?
Figyelt kérdés
Férjemmel fél ève vagyumk házasok, 2 éve együtt, vannak gondjaink, de mindig talpra álltink együtt.Tegnap este párom főnökének a házavatóján voltunk, vonattal mentünk oda, visszafele egy rokon hozott, velünk jött a főnök egyik lánya is. Tudtommal nincs semmilyen viszony köztük, nem találkoznak sokat. Mégis, amikor a ház fel3 közeledve a sofőr megkérdezte a pontos címet, a csaj azonnal elkezdte magyarázni, melyik ház az hol forduljon be....holott álítólag még nem járt itt....akkor ott nem mertem számonkérni, hisz nem ismertem, de mihelyst párommal egyedül maradtunk, rögtön felhoztam a témát, persze a férjem tagadott mindent. Hozzátartohik a dologhoz, hogy egy volt párom nagyon csúnyán megcsalt, és a férjemnél is voltak furcsa dolgok, például idegen tanga a szennyesben, nem sokkal az összeköltözésünk után....nem tudom mit higgyek...Párom szerint ez a nőci 15-16 éves és eleve nem a zsánere (mintha az számítana -.-")2013. nov. 16. 23:37
41/42 anonim válasza:
"Ha tudnám, biztosra, nyilván elhagytam volna, nem tűrök el ekkora árulást (sem).
Lehet, hogy csak a véletlen műve, de nekem furcsa."
és egy idegen tanga neked nem tuti???
mondjuk megnézném, melyik nő az, amelyik egy alapos megcuccolás után elfelejti felvenni a bugyiját...valószínű nem véletlenül került oda, aki ott hagyta pontosan tudta, hogy neked szemet szúr.
Ha leplezni akarta volna, akkor felveszi magára és hazamegy!
42/42 anonim válasza:
min. már 1× tűrted, hogy megcsal. rémlik az idegen bugyi?
vagy hogy került oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!