Férfiak! Ti megütnétek a párotokat, ha megcsalna titeket?
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 12:24
2/15 anonim válasza:
Nem, de hogy páros lábbal rúgnám ki az is biztos. Többé nem lenne az életem része.. Nem is alacsonyodnék le hogy megüssem... minek..
26/F
3/15 anonim válasza:
Minek, akkor már nem leszek felszarvazva?
(függetlenül a "verekedésről" való véleményemtől)
5/15 anonim válasza:
Ha egyszeri "véletlen baleset" volt akkor szinte biztos, hogy nem. Csak elzavarnám.
Ha viszont hónapokig esetleg évekig szeretőt tart és hülyét csinál belőlem a hátam mögött. Ráadásul még nem is ő vallja be hanem én jövök rá. Hááát akkor lehet kapna...
6/15 anonim válasza:
Nem, semmiképpen. Sohasem ütném meg a páromat. Ha olyan helyzet alakulna ki, akkor venném a kalapomat, és távoznék, de akkor sem ütném meg. Minek?
7/15 anonim válasza:
Nem, azért ezt nem, soha nem ütnék meg nőt, viszont nem érdekelne semmiféle magyarázat!:)
10/15 Amado atya válasza:
Nem.
Egyszerűen megmutatnám neki, hogy hogy lehet kívülről, a lakáskulcsa nélkül becsukni az ajtót, és adnék rá 15 percet, hogy összeszedje az összes holmiját. A 16. perctől már én is segítek neki pakolni-de az ablakon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!