Nem tudom mit tegyek. Megcsalna, vagy csak kíváncsi? Párom szexpartner kereső oldalt nézett a neten.
Ha bemész egy kávézóba, és leülsz az asztalhoz, akkor miért teszed? Nyilván, mert kávét szeretnél inni.
Ha regisztrált, akkor meg akar csalni. Egyértelmű.
Ha azt mondja, hogy szeret, az egy dolog.
Az a lényeg, hogy mit tesz!
Flörtöl, szexoldalakat böngész, titkos sms-eket küldöz, hazudik.
Ki vele, még most, ne várd meg a húzd meg, ereszd meg játékokat: amikor nincs más, ott legyél neki talonban.
Biztos, hogy egy ilyen alakkal össze akarod kötni az életedet? Ennél később csak rosszabb lesz, és tönkremész a megaláztatásba, bizonytalanságba. Rázd meg magad, és csomagolj minél előbb!!! de ne hagyd, hogy visszasírja magát, mert soha nem fog megváltozni.
Az egyes válaszolónál, a 10 pont, nincs is ezen mit ragozni.
Kb. ez a határa, biztos mindenki a sarokba szorítható, de ha most nem teszed, később a fejeden fog ugrálni. Küldd el, ha visszajön, örülünk, ha nem ennyi volt, buktad. Tudom, hogy 2-3 gyerek nem vicc én is hárommal váltam el, de ha a harmadik ha megszületik, bármit meg fog merni. Feszegeti a határait. Neked ez belefér?
Nos, lehet, hogy szeret, és el is akar venni.
Én dolgoztam örömlányként, és a nős pasik, barátnős vendégek mindennaposak voltak. Még akkor is, ha nekem is mondták, hogy szeretik a párjukat.
VOlt, aki tanulni jött, hogy ne égjen le a barátnő előtt.
Én nem bíznék benne.
Hm..ezt ő mondja, nagyon kedves. És te, megkapsz tőle mindent?
Arra vágysz, hogy viccből regisztrált fel, csak kiváncsiságból. Kíváncsiságból, holnap szart eszem, nem fog ízleni. remélem érted..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!