Nem tudom mit tegyek. Megcsalna, vagy csak kíváncsi? Párom szexpartner kereső oldalt nézett a neten.
Figyelt kérdés
3.gyermekemet várom,neki a 2.gyermeke.Pár hét és szülök.A párom házában lakunk,6éve vagyunk együtt.Teljesen kiakadtam amikor megtudtam,hogy ilyen oldalakat nézeget.Azt mondta,ő nem keres szexpartnert,csak nézegette.De ezen kívül még volt,hogy azt hallottam,hogy ki akart kezdeni valakivel.Ezen kívül 3db elküldött sms volt a telefonjában,0690-es számra pár hónapja.Tagadja,hogy ő küldte,de hát ki más küldte volna.Mit tennétek a helyemben?Úgy érzem hülyének néz,és nem tudom le tudnám e ezt nyelni,vagy tudnék e neki hinni.Persze állítja,hogy nagyon szeret,sőt el akar venni.De így?Valaki adjon tanácsot!Szeretem,nagyon,de azért mindennek van határa.2013. aug. 18. 23:11
11/12 anonim válasza:
Van egy olyan program gépre hogy keylogger, keress utána a neten. Az a lényege hogy megjegyez minden billentyű-leütést és hogy hol nyomta be a billentyűt (pl.:firefox, jegyzettömb) magyarul amit a neten beüt, így tudod ha ír valakinek privátban...stb.
12/12 anonim válasza:
0690-es számra kell SMS-t küldeni, így tudsz előfizetni levélküldési, teljesképnézési, stb. jogokat a társkeresőkön.
Mondd meg az oldal nevét, ha fenn vagyok, ránézek a fiúra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!