Tudtok mondani jó szexpartner kereső oldalt?
belefáradtam,hogy mindig hajtani kell.csak romantikázni szeretnék,semmi több,ezért gondoltam hogy kipróbálom az ilyen netes oldalakat,de a legtöbbjét csak úgy érdemes használni,ha perkálsz.tudtok olyan oldalt ahol nem kell fizet,anélkül is jól használható?(meg nekem bejönnek az érettebb hölgyek is,társalogni is nagyon jól tudok velük,csak hát utcán nem igazán lehet ismerkedni velük)
a válaszokat előre is köszi,és légyszi ne írjatok ítélkező hozzászólásokat,teljesen fölösleges...
3:THX
4:és az nem szánalmas,h látatlanba itt írkálsz,csak h növeld az egódat... -.- én legalább próbálkozok,nem "ásom el magam"
5:persze,más is gondolt rá,ezért van ennyi oldal erre a célra.v te mire gondoltál?
lehet h így volt,gratula... ÉS,KIT ÉRDEKEL?nem kell bizonygatnod semmit,de te még is itt vagy,ahelyett h a családoddal foglalkoznál.am meg,ha ilyen "idős" vagy,értelmesebb választ is adhatnál,mint h ásd el magad,főleg úgy h azt sem tudod,ki vagyok.de hát a bölcsesség nincs egyenes arányban a korral...
jaja,csak h én nem pofátlankodok be kérdések alá,pusztán azért h látatlanba játsszam az agyam :D
azért kösz h írtál,most reggel üdítő volt kicsit írogatni,de ettől függetlenül bírnám ha nem írogatnának fölöslegesen primitív emberek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!