Van egy leányzó, akit elhívtam fagyizni. Szinte mindent tudunk egymásról (PL: film, zenék, könyv, életrajz) és az lenne itt a kérdés hogy tudnátok e mondani (lehetőleg jó sok) olyan témát amit jól lehet beszélni, kitárgyalni?
Figyelt kérdés
Az az igazság nem vagyok vmi beszédes típus, de mint tudjuk egy virágzó kapcsolat kezdete hosszadalmas kommunikációs tevékenységgel kezdődik. Illetve még lenne egy fontos dolog: Hogy szerintetek, mikor jöhet a csók, tehát milyen dialógust követve, egyáltalán honnan fogom én tudni hogy most "na itt az alkalom,most vagy soha"?2013. aug. 5. 00:29
1/4 anonim válasza:
elbúcsúzáskor talán? téma pedig fog akadni. ha sok midnent tudtok egymásról, akkor jóban is lehettek, nem? és nem minden hallgatás kínos.
2/4 anonim válasza:
hobbi, érdeklődési körök...
de mindenről lehet beszélgetni
amikor jónak látod
3/4 anonim válasza:
Ezek a dolgok nem úgy működnek, hogy mi leírunk neked valamit és akkor az betűről betűre fog menni... Érezni fogod, hogy mikor van itt az alkalom. Mikor van az, hogy na most kell közelednem feléje.
Témákkal pedig dettó ugyanez a helyzet. Legegyszerűbb szerintem közös ismerősöket kibeszélni. Onnan pedig lehet haladni tovább szépen.
4/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat
2013. aug. 5. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!