Tudnátok mondani konkrét témákat, hogy miről beszélgessek egy lánnyal?
Figyelt kérdés
2013. aug. 10. 19:19
2/8 anonim válasza:
Bármiről. Egy mezei időjárásról is órákat lehet beszélni, aztán a végén a bolygóknál köttök ki.Csak akarni kell.
3/8 anonim válasza:
zetor 3011 kuplung kopogásának megszüntetése
4/8 A kérdező kommentje:
1: nem
2 Köszi
3 XDXDXD :D :D Autószerelőként én beszélnék róla, d e a lányt lehet nem érdekelné...
2013. aug. 10. 19:23
5/8 anonim válasza:
suli,hobbi,filmek,amiket eszrevesztek kozosen es ami eszedbe jut rola. Van erre egy olyan gyakorlas h mondazs egy szot es arrol eszedbe jut egy masik aztan a masikrol meg egy es igy tovabb:) barmirol lehet tenyleg testver csalad amit csak gondolsz:) sok sikert:)
6/8 anonim válasza:
Milyen napod volt,kedvenc dolgok(film,zene stb),ha van valami közös élményetek az ,valamiről a véleményét kérni
És kínos csendben én mindig meg kérdezem tőlük "ha nagyon sok pénzed lenne mit csinálnál?"
ez jól kifejtős kérdés és sok minden kiderül az emberekről
7/8 anonim válasza:
Mikor utoljára lánnyal beszélgettem, akkor egy bárban kezdtünk eszmecserébe, ahol a ms visual c++-t szidtuk a g++-al szemben:D Senki nem nézett furán ránk...:D
én:17/F ő:19/L
szval tökmind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!