Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsalna a férjem? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalna a férjem? Hogy tudhatnám meg?

Figyelt kérdés
Férjemmel fél ève vagyumk házasok, 2 éve együtt, vannak gondjaink, de mindig talpra álltink együtt.Tegnap este párom főnökének a házavatóján voltunk, vonattal mentünk oda, visszafele egy rokon hozott, velünk jött a főnök egyik lánya is. Tudtommal nincs semmilyen viszony köztük, nem találkoznak sokat. Mégis, amikor a ház fel3 közeledve a sofőr megkérdezte a pontos címet, a csaj azonnal elkezdte magyarázni, melyik ház az hol forduljon be....holott álítólag még nem járt itt....akkor ott nem mertem számonkérni, hisz nem ismertem, de mihelyst párommal egyedül maradtunk, rögtön felhoztam a témát, persze a férjem tagadott mindent. Hozzátartohik a dologhoz, hogy egy volt párom nagyon csúnyán megcsalt, és a férjemnél is voltak furcsa dolgok, például idegen tanga a szennyesben, nem sokkal az összeköltözésünk után....nem tudom mit higgyek...Párom szerint ez a nőci 15-16 éves és eleve nem a zsánere (mintha az számítana -.-")

2013. nov. 16. 23:37
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
96%

Még fiatal vagy , a korod beszél.

Majd elmúlik kislány

2013. nov. 17. 13:41
 22/42 anonim ***** válasza:
92%

"de attól tartok, ha most befürdök, többé nem fogok bízni már" - Már most sem bízol benne, másrészt pedig egy új kapcsolat tiszta lapot jelent, tehát előítélettel kezdenél az új kapcsolatban?

Tekintve, hogy félsz a szakítástól, innentől kezdve ő már bármit megtehet...

A hűség, szerelem alapja a kommunikáció, és nem pedig az ellenőrzés. Fölösleges tippelgetni, hogy kié a tanga.

2013. nov. 17. 15:57
 23/42 anonim ***** válasza:
A 14.vagyok.Miért nem válaszolsz?Megkérdezted a férjed,meg a csajt? Írjál!
2013. nov. 18. 14:50
 24/42 A kérdező kommentje:
Beszéltem a párommal, szinte naponta felhozom a témát, azt mondja, zavarja lassan, és nem érdekli az egész, noha nekem nagyon fontos lenne, nagyok kemény időszakon megyek most keresztül...
2013. nov. 18. 16:48
 25/42 anonim ***** válasza:
93%
2 éve vagytok együtt és már problémák voltak, te ennek ellenére hozzá mentél? Hát de mire számítottál? Én is 2 éve vagyok együtt a párommal, de a rózsaszín szemüveg még fent van, sosem találtam idegen tangát és minden happy. Most nem azt akarom mondani, hogy bibiiiii mi ilyen jók vagyunk, de szerintem ez lenne a normális két év után, nem a tanga meg házasság után a főnök lányával- esetleg feleségével,???- hetyegni. Tényleg érdekel, mi volt nálatok a koncepció a közös életre?
2013. nov. 19. 16:58
 26/42 A kérdező kommentje:

Nem leszek sosem boldog, ezt tudom magamról....igazán boldog biztosan nem, bár ez most nem számít.

Ő nagyon jó ember (eddig úgy tűnik:)), megbízhatónak ismertem meg, jó férj, megállja a helyét, arany szíve van, nagyon tud szeretni:) nagy dilemmát kavart bennem a tanga-dolog, a mai napig eszembe jut....adtam egy esélyt még, habár a témát sokszor felhoztam azóta...ez most viszont....nem tudom....persze utánaszagolok, men hagyom annyiban!

2013. nov. 21. 12:18
 27/42 Istvan Bacs válasza:
Szia ha gondolod hogy találkozni fognak rejt egy telcsit a hang felvevés bekapcsolásával valahová és azt nem tudják letagadni nagyon egyszerű diszkrét megoldható !! Üdv isti
2013. nov. 21. 14:29
 28/42 anonim ***** válasza:

2 év alatt hullámvölgyek?

És egy ilyen kapcsolatra vállaltatok házasságot! Idegen tanga? Hát kisanyám én már akkor repítettem volna az úriembert...nem most kapadoznék, hogy mi is volt ez az autós incidens!

2013. nov. 21. 14:53
 29/42 anonim ***** válasza:

Hogy megcsal-e a férjed, vagy sem, gyakorlatilag lényegtelen, ez már csak egy technikai kérdés.

A bizalom és a tisztelet már régen elveszett ebben a kapocsolatban, vagy sose volt...

Te ragaszkodsz, kapaszkodsz, de MIHEZ???

2013. dec. 6. 21:38
 30/42 anonim ***** válasza:

arany szíve van, megállja a helyét, tud szeretni...

Csak nem tisztel!!!

Ettől még simán félremegy

2013. dec. 6. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!