Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalna a férjem? Hogy tudhatnám meg?
Figyelt kérdés
Férjemmel fél ève vagyumk házasok, 2 éve együtt, vannak gondjaink, de mindig talpra álltink együtt.Tegnap este párom főnökének a házavatóján voltunk, vonattal mentünk oda, visszafele egy rokon hozott, velünk jött a főnök egyik lánya is. Tudtommal nincs semmilyen viszony köztük, nem találkoznak sokat. Mégis, amikor a ház fel3 közeledve a sofőr megkérdezte a pontos címet, a csaj azonnal elkezdte magyarázni, melyik ház az hol forduljon be....holott álítólag még nem járt itt....akkor ott nem mertem számonkérni, hisz nem ismertem, de mihelyst párommal egyedül maradtunk, rögtön felhoztam a témát, persze a férjem tagadott mindent. Hozzátartohik a dologhoz, hogy egy volt párom nagyon csúnyán megcsalt, és a férjemnél is voltak furcsa dolgok, például idegen tanga a szennyesben, nem sokkal az összeköltözésünk után....nem tudom mit higgyek...Párom szerint ez a nőci 15-16 éves és eleve nem a zsánere (mintha az számítana -.-")
Jóég...idegen tanga a szennyesben?! Ezek után még van kérdés...? Idegen tangák csak úgy nem kerülnek a házba szerintem... Én inkább a tangás incidenst tartom erős gyanúnak, nem pedig azt h a kiscsaj tudott arról hol laktok.
2013. nov. 17. 05:51
13/42 anonim válasza:
Engem rohadtul érdekelne mivel lehet egy idegen tangát a szennyesben hihető módon kimagyarázni?
2013. nov. 17. 08:21
14/42 anonim válasza:
Többet kellene tudnunk a dolgokról.Pl.A tangát,mikor találtad meg kb.és mi történt,kértél rá magyarázatot,mi volt az?
Ha a csaj 15-16 éves,még nem zárja ki a dolgot.Miért jött veletek együtt hazafele,utána hová ment?Másik városban laktok,gondolom,ha vonattal mentetek a házavatóra.ott nem tűnt fel semmi?
Én először a férjemet kérdezném meg,aztán a lánnyal beszélnék.
Addig meg nyugi.Még nem biztos, de gyanús...:(
2013. nov. 17. 08:37
15/42 anonim válasza:
Egyáltalán miért ment akkor este veletek a csaj?
2013. nov. 17. 09:57
16/42 anonim válasza:
A tangás sztory engem is érdekelne :D
2013. nov. 17. 10:02
17/42 anonim válasza:
Az a tanga direkt volt a szennyesbe hagyva, jelzeskent, maskepp miert hagyta ott volna egy csaj, h szex es mas semmi utan mossa ki a ferjed?
Igen , lehet a csaj tudtodra akarta adni, h volt mar a hazadban, rendszeresen bejárogat
Mivel a ferjed fönökenek a lanya, eleg nehez igy.
Nehéz helyzet.
2013. nov. 17. 10:13
18/42 A kérdező kommentje:
Én 24 a párom 26.
Voltak mélypontjaink, nem is egy, de azt hittem benne megbízhatok....mem sokra rá mikor összeköltöztünk, készültem mosni, akkor találtam meg a tangát, amire azt mondta, az exnője hagyta ott mielőtt szakítottak...ebben qz az érdekes, hogy alatta volt az ünneplős ingje, amit láttam már rajta....nos szerintem elkapom majd a csajt, páromat pedig kiiktatom....túl nagy megaláztatás.
2013. nov. 17. 11:16
19/42 anonim válasza:
Jó hajtóvadászatot kivanok neked , h sikerrel hajtogasd el a riválisokat.
Kb 30 évesen unja meg az ember az ilyesmit, de te még 24 vagy
2013. nov. 17. 11:17
20/42 A kérdező kommentje:
Tudom, ciki és eredménye sincs...de attól tartok, ha most befürdök, többé nem fogok bízni már. Vele terveztem el mindent, ő az igazi családom, vele önmaham lehetek, ő a másik felem....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!