Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsalna a férjem? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalna a férjem? Hogy tudhatnám meg?

Figyelt kérdés
Férjemmel fél ève vagyumk házasok, 2 éve együtt, vannak gondjaink, de mindig talpra álltink együtt.Tegnap este párom főnökének a házavatóján voltunk, vonattal mentünk oda, visszafele egy rokon hozott, velünk jött a főnök egyik lánya is. Tudtommal nincs semmilyen viszony köztük, nem találkoznak sokat. Mégis, amikor a ház fel3 közeledve a sofőr megkérdezte a pontos címet, a csaj azonnal elkezdte magyarázni, melyik ház az hol forduljon be....holott álítólag még nem járt itt....akkor ott nem mertem számonkérni, hisz nem ismertem, de mihelyst párommal egyedül maradtunk, rögtön felhoztam a témát, persze a férjem tagadott mindent. Hozzátartohik a dologhoz, hogy egy volt párom nagyon csúnyán megcsalt, és a férjemnél is voltak furcsa dolgok, például idegen tanga a szennyesben, nem sokkal az összeköltözésünk után....nem tudom mit higgyek...Párom szerint ez a nőci 15-16 éves és eleve nem a zsánere (mintha az számítana -.-")

2013. nov. 16. 23:37
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Ördög tudja hányszor beszéltünk, a kérdés kiírása óta is voltak gondjaink, most is vannak (elhanyagol a hobbijával szemben), nagyon rezeg a léc...
2013. dec. 11. 20:29
 32/42 anonim ***** válasza:

24: Szóval nem akar válaszolni.

És nem elég, hogy nem akar válaszolni, még Te vagy a rossz, hogy kérdezgeted őt. Aha.

:( :S

Ezt hívják hülyére vevésnek.

Meg legjobb védekezés a támadás....

2013. dec. 11. 22:16
 33/42 anonim ***** válasza:

Szerintem valószínű direkt akarta tudatni veled, hátha utána megkapja a férjedet, mint már előttem is írták.

Beszélj a csajjal, aztán írd meg mit mondott.

2013. dec. 11. 22:28
 34/42 QueenRavenna ***** válasza:
Naiv vagy aranyom.
2013. dec. 11. 23:17
 35/42 A kérdező kommentje:
Fogok ha lesz lehetöségem és minimum lepofozom.
2013. dec. 11. 23:38
 36/42 A kérdező kommentje:
Tudom nem megoldás, stb stb, de annyira elegem van az ilyen férgekből, hogy muszáj kiadnom.
2013. dec. 11. 23:38
 37/42 anonim ***** válasza:

Szerintem az már alapból gond ha nem mertél ott rákérdezni hogy honnan tudja a csaj a címeteket. Én 100% hogy megkérdeztem volna, bár hozzáteszem ez még nem feltétlenül jelent megcsalás, lehet hogy egyszer a főnöke hozta haza a párodat és a lány is a kocsiban ült (ez csak egy variáció). Ami meg a tangát illeti, én a páromnál rengeteg dolgot találtam a volt barátnőjétől, pedig tudom hogy nem járt itt a szakítás óta. Viszont szinte mindenét itt hagyta mert gyorsan lépett le.

Egyedülálló pasiknál pedig megesik hogy beletúr a szennyesbe valamiért és így a tetejére kerül valami ami addig az alján volt. Viszont az hogy te rákérdezel ő pedig csak kifogásokat keres hogy ne hozd fel mert zavarja a téma.. nos ez már tényleg fura, így én is kételkednék. Simán odaállnék elé és megmondanám neki hogy most pedig mint egy normális felnőtt ember legyen szíves válaszolni a kérdéseimre, vagy menjen amerre lát..

2013. dec. 12. 00:35
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Az van, hogy Te pontosan tudod, hogy megcsal a férjed. Csak jobban esik Neked, ha még eljátszhatod (nekünk), hogy nem vagy ebben biztos. Te teljesen biztos vagy ebben. Te is tudod. (vagyis a tudat alattidban ott van, csak még nem mered felhozni, mert nagyon fájna. El lehet így szórakozni 10-20 éven át, csak az a baj, hogy Te fogsz belehalni a bánatba, rákba. Tehát nem lehetsz vak büntetlenül.)
2013. dec. 12. 01:36
 39/42 A kérdező kommentje:

Ha tudnám, biztosra, nyilván elhagytam volna, nem tűrök el ekkora árulást (sem).

Lehet, hogy csak a véletlen műve, de nekem furcsa.

2013. dec. 12. 09:35
 40/42 anonim válasza:
Ő a másik feled? Inkább csak ezt szeretnéd..Ha ő lenne, akkor ezt a kérdést itt és most nem tetted volna fel.
2013. dec. 12. 11:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!