Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tudtok aludni ha a férjetek/élettársatok nincs otthon?
Pár hónapja költözünk a közös lakásunkba, a férjem most 2 napos üzleti úton van, szóval ma este nem alszik itthon. Én meg egyszerűen nem merek aludni. Hajnal 2 lesz és itt virrasztok a gép előtt, pedig szeretnék aludni, mert holnap sok dolgom lesz, de nem megy, a villanyt se merem lekapcsolni. Csak én vagyok ilyen hülye? :/
25/N
MI az pontosan amitől félsz?
Mennyi az esélye, hogy bekövetkezik?
Tudsz tenni valamit az ellen, hogy bekövetkezzen?
Nekem is volt egy ilyen időszakom. Szerintem az új környezet váltotta ki. Nálam elmúlt. Én a betörőktől féltem, bár nagyon nyugodt környékre költöztünk. Úgy oldottam meg, hogy lefekvés előtt mindig az ajtónak támasztottam az esernyőre csukott babakocsit. Kívülről észrevehetetlen, és ha feltörik az zárat, és nyílik az ajtó, akkor nagyot csattan. Arra biztos felébredek, a betörő meg megijed. Engem ez teljesen megnyugtatott és utána tudtam aludni (de a gyerkőccel egy szobában).
Én is meglepődtem,hogy ennyi válasz érkezett és hogy ez egy ilyen elterjedt probléma.:O
75 éves Nagymamámnak ez a "dilije",de Ő már öreg,elfogadható,sőt minden este nézi a híradót is,hogy már félős,meg a korral járnak ilyen rigolyák de 25 évesen?
Nálam is volt olyan,hogy nem bírtam elaludni,de aztán sajnos meg kellett szoknom a hiányát.De ez utóbbi miatt,vagy esetleg azért nem bírtam aludni,mert vártam haza (ha nem időre jött),nem azért,mert "nem mertem aludni",mint a Kérdező.Ezt a részét mint mondtam,nem is tudom megérteni.Miért?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!