Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti tudtok aludni ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tudtok aludni ha a férjetek/élettársatok nincs otthon?

Figyelt kérdés

Pár hónapja költözünk a közös lakásunkba, a férjem most 2 napos üzleti úton van, szóval ma este nem alszik itthon. Én meg egyszerűen nem merek aludni. Hajnal 2 lesz és itt virrasztok a gép előtt, pedig szeretnék aludni, mert holnap sok dolgom lesz, de nem megy, a villanyt se merem lekapcsolni. Csak én vagyok ilyen hülye? :/

25/N

2013. nov. 10. 01:43
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
89%
Én tudok aludni, simán.
2013. nov. 10. 01:49
 2/36 anonim ***** válasza:
43%
Akinek tiszta a lelkiismerete az tud:D én is megyek aludni:)
2013. nov. 10. 01:55
 3/36 anonim ***** válasza:
48%
*Akinek tiszta a lelkiismerete, az nem fél és tud aludni egyedül is:)
2013. nov. 10. 01:56
 4/36 sippara ***** válasza:
85%
Amíg nem volt meg a kutya, én sem tudtam egyedül aludni. Hagyj felkapcsolva valami gyengébb fényű lámpát, és/vagy tévézd magad álomba :) Nyugi, ha eddig nem vitt el a mumus/betörő/nazgul/dementor, most sem fog :)
2013. nov. 10. 01:56
 5/36 Salx Narval ***** válasza:
100%
Hát persze, de én férfi vagyok és jóval idősebb is nálad. Régebben amikor még gyerek voltam anyukám is félt, ha ketten maradtunk, (apukám vidéken dolgozott). Saját bevallása szerint fél évig tartott amíg megszokta az új házat, várost és az "egyedüllétet".
2013. nov. 10. 02:17
 6/36 anonim ***** válasza:
36%
nézz meg valami jó horrort, az megnyugtat
2013. nov. 10. 02:18
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen voltam :)

Igyál meg a pohárka bort, nézz valami filmvígjátékot hangulatvilágítás mellett, és el fogsz aludni, mire a filmnek vége lesz. A TV-t állítsd be, hogy másfél óra múlva kikapcsoljon.

2013. nov. 10. 02:29
 8/36 anonim ***** válasza:
18%
25 éves létedre egy szerencsétlenség vagy, ráadásul a pasid nélkül egy 0. Így én se mernék.
2013. nov. 10. 02:33
 9/36 anonim ***** válasza:
22%
Te életedbe nem aludtál még egyedül egy lakásban? Jézus, nagyon gáz vagy.
2013. nov. 10. 02:42
 10/36 anonim ***** válasza:
100%

Tudok.

A vőlegényem 6 hetente jár haza. Iskolai szünetekben pedig a fia az anyjánál van. Olyankor egyedül vagyok a kutyákkal.

Amíg a kutyák nem voltak, akkor sem féltem.

Most is vsak annyiban más, hogy nem kulcsolom az ajtót ha itthon vagyok.

2013. nov. 10. 03:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!