Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tudtok aludni ha a férjetek/élettársatok nincs otthon?
Pár hónapja költözünk a közös lakásunkba, a férjem most 2 napos üzleti úton van, szóval ma este nem alszik itthon. Én meg egyszerűen nem merek aludni. Hajnal 2 lesz és itt virrasztok a gép előtt, pedig szeretnék aludni, mert holnap sok dolgom lesz, de nem megy, a villanyt se merem lekapcsolni. Csak én vagyok ilyen hülye? :/
25/N
Ezt a képet neked találták ki:
Én egy idős vagy veled kérdező, és én sem szeretek egyedül aludni :) Pontosabban nem is tudok szinte, valahogy tényleg jobban félek attól hogy betörnek vagy baj lesz mint ha itthon lennének velem.
Szóval nyugi nem gáz... én valahogy mindig elszunnyadok de minden kis zajra felébredek.
Én sem tudok, amíg haza nem ér, de nem a félelem miatt...engem megnyugtat, ha ott fekszik mellettem, akkor tudok nyugovóra térni. Ez elég rossz, mert a héten 23.00körül ért haza a munkából, én meg másnak 4.45-kor keltem, úgyhogy izgi volt. :D
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!