Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti tudtok aludni ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tudtok aludni ha a férjetek/élettársatok nincs otthon?

Figyelt kérdés

Pár hónapja költözünk a közös lakásunkba, a férjem most 2 napos üzleti úton van, szóval ma este nem alszik itthon. Én meg egyszerűen nem merek aludni. Hajnal 2 lesz és itt virrasztok a gép előtt, pedig szeretnék aludni, mert holnap sok dolgom lesz, de nem megy, a villanyt se merem lekapcsolni. Csak én vagyok ilyen hülye? :/

25/N

2013. nov. 10. 01:43
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

# 10-es vagyok

24L

2013. nov. 10. 03:09
 12/36 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudok én sem. Amíg mindenki haza nem szivárog, addig nem. Mikor hallom, lányaim is hazaérkeztek, fordul a kulcs a zárban, akkor megnyugszom, és talán alvás...
2013. nov. 10. 04:48
 13/36 anonim ***** válasza:
78%
Párom 24/48ban dolgozik, szóval már megszoktam h minden 3. éjszakàt egyedül töltök. Nézem a tv-t, és arra alszom el. Nem szoktam félni.
2013. nov. 10. 05:17
 14/36 anonim ***** válasza:
66%

Ezt a képet neked találták ki:

[link]

2013. nov. 10. 06:13
 15/36 anonim ***** válasza:
61%

Én egy idős vagy veled kérdező, és én sem szeretek egyedül aludni :) Pontosabban nem is tudok szinte, valahogy tényleg jobban félek attól hogy betörnek vagy baj lesz mint ha itthon lennének velem.

Szóval nyugi nem gáz... én valahogy mindig elszunnyadok de minden kis zajra felébredek.

2013. nov. 10. 07:15
 16/36 anonim ***** válasza:
78%
Nekem a párom külföldön dolgozik 4-5 hetente jön haza .Itthon vagyok a lányunkkal + van egy kutyánk .Eleinte én sem tudtam ,nem is az hogy féltem ,hanem megszoktam ,hogy kis kifli -nagy kifli pózban alszunk ;-) ,de legalábbis itt fekszik mellettem . Most is van ,hogy nem tudok aludni ... Plusz kialakult egy rossz szokásom ,tv-re alszom el ,beállítom és majd kikapcsol ... De azért mára már a rossz szokások ellenére is jobban alszom ,mint eleinte .:-)
2013. nov. 10. 07:54
 17/36 anonim ***** válasza:
70%
Én sajna párom nélkül jobban alszom, és könnyebben is, mint amikor itthon van. Ő csak tv mellett tud aludni. Én meg pont akkor nem. Van, hogy éjszaka 2-3 körül még netezek...
 18/36 anonim ***** válasza:
68%
Ja és 22/L
 19/36 anonim ***** válasza:
69%
Én nem a félelem miatt alszom ilyenkor nehezen,hanem mert ha távol van,aggódom érte,míg haza nem ér.
2013. nov. 10. 08:16
 20/36 anonim ***** válasza:
69%

Én sem tudok, amíg haza nem ér, de nem a félelem miatt...engem megnyugtat, ha ott fekszik mellettem, akkor tudok nyugovóra térni. Ez elég rossz, mert a héten 23.00körül ért haza a munkából, én meg másnak 4.45-kor keltem, úgyhogy izgi volt. :D

25N

2013. nov. 10. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!