Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kiszolgáljátok otthon a párotokat? (Megengeditek a
fűrdő vizet, adtok enni stb. )
Úgy mondanám inkább, hogy ezeket a dolgokat kölcsönösen megtesszük egymásnak. Mindketten szoktunk a másiknak fürdővizet engedni, kávét főzni, kaját készíteni, stb.
2013. okt. 18. 10:36
én megőrülök attól, hogy kiszolgálnak ... és nem tudom miért van bennem az az ellenszenv ... feleségem nagyon kedves, aranyos és körülugrál ... lehet, más természetesnek venné, de engem zavar
2013. okt. 18. 10:38
Nálunk is kölcsönös. Tegnap ő főzött, tegnapelőtt én.
Néha, ha látom, hogy nagyon fáradt, megengedem neki a fürdővizet. Ő pedig kijön értem kocsival, cipekedik helyettem.
De ez ne egymás kiszolgálása, hanem a szeretet megnyilvánulása.
2013. okt. 18. 10:39
nálam az asszony be van tanítva...
mos , főz, takarít, várja az urát haza, meleg kajával...
Kiszolgálni? Neem.
Segíteni? Iggen.
Adok neki enni:D Hát mi ő, a macskám? Azoknak adok enni.
A páromnak... megengedjük MAGUNKNAK közösen a fürdővizet (általában együtt fürdünk, zuhanyzunk), főzünk MAGUNKNAK közösen (vagy ha egyikőnk előbb ér haza akkor meglepi vele a másikat), és így tovább.
2013. okt. 18. 10:40
Nálunk a fürdővizet Ő engedi nekem,ez már szinte szokás,amíg fürdök bent van beszélgetünk,ilyenkorra már a gyerekek is elalvófélben vannak,a nap legjobb félórája :))Viszont én főzök,és igen,elébe is teszem az ételt,de meg is érdemli,egész nap keményen dolgozik,és értünk teszi.
2013. okt. 18. 10:43
Nem szolgálom ki, hanem ha már megfőztem tálalok. Megfogalmazás kérdése. Nyilván képes rá, hogy vegyen magának, no de ennyit igazán megtehetek azért akit szeretek. No meg ő is tesz értem eleget. Ki mit tud.
2013. okt. 18. 10:44
Nem, de van, hogy figyelmességből, kedvességből készítek neki reggelit, amíg ő alszik és ágyba is viszem, vagy más dologgal kedveskedünk egymásnak. Nem várja el egyáltalán, ha elvárná, talán meg sem csinálnám. Ugyanannyit dolgozunk, kb. ugyanannyit keresünk, nem egymás szolgái, hanem társai vagyunk.
"Megengeditek a fűrdő vizet, adtok enni stb. "
Nem a kisgyerekem, hanem a férjem, aki képes ezekre a dolgokra önállóan is, elvégre felnőtt ember.
2013. okt. 18. 10:46
Nem dolgozom, otthon vagyok az 5 hónapos babával. A párom nehéz fizikai munkát végez. Rendben tartom a lakást, minden nap főzök, elé teszem az ételt, kávét főzök neki, kiszolgálom, hiszen fáradt. Viszont reggel mire felébredek, megfőzi a kávémat. Ha hajnalban felébred a pici, mire átpelenkázom, kimegy a konyhába, és behozza neki a kaját. Lazább napokon, mikor nem annyira fáradt, összeporszívózza a lakást, vagy segít teregetni. Szól, hogy nyúljak el a kádban, ő addig vigyáz a babára. Kölcsönösen segítünk egymásnak.
2013. okt. 18. 10:46
Kapcsolódó kérdések: