Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti kiszolgáljátok otthon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kiszolgáljátok otthon a párotokat? (Megengeditek a fűrdő vizet, adtok enni stb. )

Figyelt kérdés
2013. okt. 18. 10:33
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
83%
#27 sztem olvasd figyelmesebben,senki nem írta,hogy Ő csinál mindent otthon,nem is értem,hol olvastál ilyet.
2013. okt. 18. 11:43
 32/49 anonim ***** válasza:
73%

Igen, ha valakinek szednek a tányérjára az önellátásra képtelem. Ez komoly?

3 gyerekünk van. Ha leülünk enni, az egyik felnőtt szed magának és a 3 gyereknek és igen, utána a másik felnőttnek is. Van, hogy a férjem teszi, van hogy én. Akkor mind a ketten önállótlanok vagyunk?

Szerintem a kölcsönösségen van a hangsúly. Meg azon, hogy ne legyen ez kimondott-kimondatlan elvárás egyik fél részéről sem.

2013. okt. 18. 11:43
 33/49 anonim ***** válasza:
29%
Ezek a fiatalok még nem tudják mi vár rájuk. :) Jól magukra vették a kiszolgálás szót, azt mondják az nem azt jelenti, utána pedig leírják szóról szóra a kiszolgálás fogalmát. :) Én szeretek kiszolgálni, szeretek örömet okozni, még így lassan 19 év után is. :) Egy ideig persze az kell a férfiaknak, hogy a nő legyen erős, önálló, de aztán letáboroznak egy olyannál, aki bizony kiszolálja őket. Majd meglátjátok, addig is jó lepontozást!
2013. okt. 18. 11:47
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

amíg nem elvárás,addig mondhatni igen,kiszolgálom...Nem érzem ezt megalázónak...Vicces lenne ebédet főzni magamnak és a lányunknak,neki meg nem adni...Reggel én kelek előbb,ha megkenek 2 szelet kenyeret,a harmadikba sem szakad le a kezem...Ezeket megteszem érte,mert szeretem,és miért ne kényeztessem?

Cserébe viszont,ő ugrik,ha szólok,h ide vagy oda kell menni autóval(nem szeretek vezetni),ha látja,h elúsztam a házimunkával kérés nélkül mosogat,takarít,stb..Gyerekünket képes egyedül is ellátni a pelenkázástól a játszótéren át minden téren...

2013. okt. 18. 12:30
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
Kajat adunk egymasnak. El is mosogatunk egymas utan ha ugy van. A furdoviet nevetsegesnek tartom, hogy valaki masnak kene megnyitnia. :-D
2013. okt. 18. 12:46
 36/49 anonim ***** válasza:
76%

33-as. A lényeg ott van, hogy ez nálunk kölcsönös. Nem csak én teszem meg, hanem párom is.

Én is főzök, ő is főz. Ha fáradt vagyok, és nincs erőm, akkor szó nélkül megfőz. Hétköznap lehet, hogy én csomagolom neki az uzsonnáját, de hétvégén én kapom ágyba a kávét és a reggelit.

Amíg ez kölcsönös, addig nincs ezzel semmi gond.

2013. okt. 18. 12:54
 37/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem szolgálom ki, ő szolgál ki engem. Ugyanannyit dolgozunk, viszont én mellette egyetemre járok. Így amikor hazaérünk, ő kaját csinál, rendet rak, én meg leülök tanulni. Pedig én vagyok a nő! De szerinte ez így normális, mert ha nem marad energiám tanulni, esélyem sincs lediplomázni. Márpedig 10 óra munka után még úgy is nagyon nehéz tanulni, hogy mellette tényleg semmit nem csinálok.

Viszont várhatóan ez már csak egy évig megy így, aztán váltunk. Neki nincs érettségije, amit viszont szerintem akkor is érdemes letenni, ha most tök jól elvan a szakmájában. És ő is hajlik efelé, szóval akkor majd az lesz, hogy ő tanul és én szolgálom ki.

Talán szokatlan ez a felállás, de szerintem jelen helyzetben ez a normális. Elvégre az a fontos, hogy segítsük egymást, amiben kell és hogy szépen haladjunk előre. Nem is tudnék mit kezdeni egy olyan emberrel, aki szerint "a háztartás a nő dolga".

2013. okt. 18. 13:24
 38/49 anonim ***** válasza:
100%
Oda-vissza történik nálunk ez a "kiszolgálósdi".
2013. okt. 18. 13:33
 39/49 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket a dolgokat alkalomadtán kölcsönösen megcsináljuk egymásnak.
2013. okt. 18. 13:50
 40/49 anonim ***** válasza:
24%
Nem is értem mi a kérdés ezen ,mi a meglepődni való ??? Régen is a nők kiszolgálták ,vagy ellátták a gyereke(ke)t és a férjüket .Ez volt a normális ,a természetes .Én is a ti szavaitokkal élve kiszolgálom a a páromat és a gyerekemet ,ami nekem nem teher . Reggeli kávé ,reggeli ,vagy ha megy munkába csomagolok neki szendvicset ezek mind mind maguktól jönnek ,mert szeretem őt .A párom is ugyanúgy megtesz nekem ilyen kis apróságokat ugyanúgy . Valamint ha főzök én mondom neki ,hogy kész a kaja ,szedjek ? Ő is sokszor főz és megkérdezi ha kész ,hogy szedjen e nekem ,vagy később akarom megkóstolni . Nekünk ez így természetes az a fura ha másnál nem .
2013. okt. 18. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!