Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti kiszolgáljátok otthon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kiszolgáljátok otthon a párotokat? (Megengeditek a fűrdő vizet, adtok enni stb. )

Figyelt kérdés
2013. okt. 18. 10:33
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is kölcsönös, nem méricskéljük, hogy ki tett többet a másikért. Pl. van hogy én vasalom ki a ruháit, van hogy ő az enyémeket. De a többi dologgal is így van: mosás, mosogatás, étel elkészítése.
2013. okt. 18. 10:46
 12/49 anonim ***** válasza:
23%

Hát ez teljesen változó.

Én azt vallom, a háztartás a nő dolga, és bírom is három műszak és suli mellett, nem tehet, inkább a takarítás, molyolás, főzés kapcsolja ki az agyam :)

Van, hogy eléjük teszem a vacsorát és megengedem a vizet a fürdéshez, de ez általában nem kedvessé, hanem húzzatok már enni, tűnés fürödni, hadd fejezzem be a napomat végre kiszolgálás :)

2013. okt. 18. 10:51
 13/49 anonim ***** válasza:
100%
Mozgásában nem korlátozott,cselekvőképes a férjem....miért is szolgálnám ki?A felesége vagyok és nem a csicskása. Ettől független főzők neki,kv-t csinálok,reggelit néha az ágyba kapja stb stb pont úgy ahogy ő is megcsinálja nekem ezeket. Anyós apósnak még a húst is összevágja és arra se képes,hogy merjen magának mert vagy anyósnak visít a tányérja fölött ülve vagy inkább nem eszik...hát anyós nélkül kb életképtelen lesz.
2013. okt. 18. 10:52
 14/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mindegyikünk magának csinál reggelit, külön vasalunk és csak saját magunknak engedjük meg a fürdővizet. EGyedül az étkezés az, ahol csak én főzök és elé teszem az ebédet.
2013. okt. 18. 10:54
 15/49 anonim ***** válasza:
88%
Mi lessük az ilyesmit:) hétköznap, ha épp úgy jön haza, hogy fáradtan, munka után, és megy zuhanyozni, van, hogy csak azért is beugrom mellé, hogy simogassam, megmossam a hátát, pedig mondjuk előtte 10 perccel zuhanyoztam én is. De ő is lesi azt, hogy hol tud figyelmes lenni, meglepni. Akárcsak egy meleg teával, ami az asztalomon vár :) ez nekünk jóleső játék.
2013. okt. 18. 10:55
 16/49 anonim ***** válasza:
88%
Nem szolgálok, hanem törődöm azzal az emberrel akivel egy fedél alatt élek.
2013. okt. 18. 10:59
 17/49 anonim ***** válasza:
Ezeket kölcsönösen megtesszük egymásnak :-) . A párom a takarításban nem segít ,de a bevásárlásban és a főzésben (nagyon jól tud és szeret főzni ! )bármikor partner .Reggel mindig én kelek leghamarabb ,természetes ha főzök kávét neki is beízesítem és odaviszem neki .Vagy hétvégén a reggelit ha a gyereknek is csinálok akkor neki is (ha kér) . Ez oda vissza működik .Ha ő főz elém teszi a tányér kaját szépen ízlésesen tálalva stb . Ezek nem elvárások ,tök természetes dolgok ,jönnek maguktól . (:
2013. okt. 18. 11:01
 18/49 anonim ***** válasza:
38%

A férjem nagyjából ellátja saját magát, kivéve a zokni és az alsónadrág elővétele. Azt mindig tőlem kéri. Valahogy ez nála így alakult. Kissé fura, de hát semeddig se tart nekem elővenni :)

Amúgy a maga ellátásán kívül nem igen csinál mást. A házimunka az enyém, én mosok, én főzök, én takarítok. Az ételt is én szoktam tálalni, elpakolni és elmosogatni. Van, hogy rájön a főzés, de akkor a konyhából nem sok minden marad, úgyhogy jobb szeretem ha máshogy kedveskedik nekem :) Mivel mindketten dolgozunk így elvárható lenne, hogy a házimunkát is felezzük, de az-az igazság, hogy valahogy nem fér bele abba a férfiasságba amit ő testesít meg a porszívó vagy a felmosófa, egyszerűen nem is tudnám elképzelni... plusz én mindent gyorsabban, hatékonyabban csinálok. Ezért alakult így és én egyáltalán nem bánom :)

19/49 anonim ***** válasza:
14%
Igen, kiszolgálom. Páromat, a gyerekemet sot, meg az anyósomat is. Örömmel, boldogan. Ők pedig segítenek bpnekem, bármikor, bármiben, szinten örömmel, boldogan.
 20/49 anonim ***** válasza:
26%
Nem! Segítünk neki, de nem szolgáljuk ki!
2013. okt. 18. 11:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!