Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tudtok aludni ha a férjetek/élettársatok nincs otthon?
Pár hónapja költözünk a közös lakásunkba, a férjem most 2 napos üzleti úton van, szóval ma este nem alszik itthon. Én meg egyszerűen nem merek aludni. Hajnal 2 lesz és itt virrasztok a gép előtt, pedig szeretnék aludni, mert holnap sok dolgom lesz, de nem megy, a villanyt se merem lekapcsolni. Csak én vagyok ilyen hülye? :/
25/N
Tudok. Mar elpatkoltam volna, ha nem tudnek. :)
Osszekoltozesunk ota volt, hogy a ferjem ejszaka dolgozott, en hajnalban indultam, aludni kellett, de mivel hullafaradt voltam, igy nem okozott gondot. Azutan volt, hogy egy evig mas orszagban dolgoztunk, akkor is egyedul voltam, nem volt gondom az alvassal.
De en lanykoromban is sokszor voltam egyedul, volt lakotarsam, de nem mindig aludt otthon, kifejezetten elveztem, ha egyedul voltam.
Szerintem ez megszokas kerdese lehet, ha tobbet lennel egyedul ejszaka, akkor neked is termeszetes lenne.
egy árva nyamvadt éjszakára ment el, nem egy évre, könyörgöm!
ha fáradt vagyok, akkor alszom. nem hergelem magam hülyeségekkel, biztos vagyok benne, h a párom hazaér előbb-utóbb.
egyébként is csak úgy tudok elaludni ha megy valami kép és hang közben. nem félek a szellemektől, betörőktől, ufóktól. a macska majd elűzi őket :P
Tudok aludni, azért, mert én bárhol tudok...de nem alszom jól ha nincs mellettem a férjem.
Nagyon rá kell állítanom az agyam, hogy nem lesz itthon, ne keressem éjjel..(átölelve alszunk több év után is)
26/n
Természetesen.
Te pedig nem hülye vagy, hanem elég komoly pszichés problémáid vannak. Társfüggésnek és erős dependenciának hívják a bajt. Van rá terápia is, nem csak nyugtató.
Érdekes, én sem tudok átölelve/összebújva aludni, de mégsem mindegy, hogy ott van a Férjem mellettem, vagy sem. És az is illúzió, hogy attól szoros egy kapcsolat, ha évek múltán is összebújva alszanak a felek...
25N
Pont nemrég olvastam, hogy az alvásba még az a kis gyenge fény is bezavar, amit az óra számlapja világít, aki meg könnyebben elalszik a tévére, az nem alszik olyan mélyen.
Akinek egyébként több hétre megy el a párja, az több hétig egy pillanatig sem alszik?
Ha nem tudnék egyedül aludni, azonnal mennék dokihoz.
Persze, hogy tudok. Teljesen le vagyok döbbenve, hogy egyeseknek ilyen problémáik vannak.
Egyedül kicsit szabadabb, mert üvöltethetek metált éjfélkor, ha akarok :) Lehet, hogy amúgy is megtehetném, de az a fixa ideám, hogy megzavarom az álmát az erősebb zajokkal, 2 normál kis ajtó nem ér eleget (2 ajtó van a szobáink között).
Félni sosem szoktam, ide úgyse jön szinte senki, két falu között lakom. Sok ember között azért durvább lenne.
De ha valaki a betörőktől fél, akkor az utcán is félhet, hogy kirabolják. Az mindig retteg, ha egyedül meg valahova...? De pl. egy autóban is érheti baleset... Az élet nem életbiztosítás...
A párom sokat dolgozik éjszaka, elég durva lenne, ha nem tudnék elaludni... S akkor egész nap aludnék, s mire felkelnék, a párom újra munkában lenne, nem látnám napokig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!