Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak? Nem bírom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem bírom elviselni a férjem kisfiát mikor nálunk van.

Figyelt kérdés
A férjemnek volt egy futó kapcsolata és ebből született a kisfiú. Akkor mindent megbeszéltünk és újra felépítettük a házasságunkat. A kicsit eddig az apja látogathatta, illetve az utolsó néhány látogatós hónapban az anyja megengedte, hogy én is mehessek. Akkor úgy éreztem, hogy minden rendben lesz. A kicsi 3 éves kora után a bírósági határozat értelmében minden 2. hétvégét tölthet az apjával. Most állunk a 5. ilyen hétvége előtt és már rettegek. Amikor nálunk van, minden mozdulata, hangja, minden megnyilvánulása az őrületbe kerget. Ezt persze próbálom nem éreztetni vele, mert ő semmiről sem tehet, de letagadhatatlan, hogy feszült és robbanásra kész vagyok azokban a napokban. A férjemnek is feltűnt, kérdezgeti, hogy mi a bajom, de magam sem tudom megmondani. Hogyan küzdjem le ezt az érzést?
2013. nov. 8. 14:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
79%

Besz.rok ezen a név választáson!!!

Nem sül ki a szeme annak a .........nak?!?!

Más férje kell,de még a gyerekeinek a nevei is?!?Hát hol élünk mi lányok?

Nem térek magamhoz!Fogjatok le,mert a bőrt lemarom magamról,de komolyan!!!!

2013. nov. 8. 17:04
 22/26 anonim ***** válasza:
60%
Igazán nem szoktam ilyet mondani, főleg nem a gyakorin de le a kalapom előtted, komolyan. Óriási tiszteletet érdemel, hogy kismamaként, még te próbálsz alkalmazkodni és magadban keresed a hibát! Egyébként van egy ugyanilyen sztorim: Ismerős párnál 3 gyerek volt, a szeretőtől született 2 gyerek...aki folyton ott volt és a feleség pesztrálta őket, egyébként is jó anya, de senki nem várta volna el, hogy foglalkozzon a gyerekekkel, de azt mondta hogy semmiről nem tehetnek, a férjét viszont kirúgta...
2013. nov. 8. 17:22
 23/26 anonim ***** válasza:
63%
Ja igen, a kérdésre válaszolva, teljesen normális, hogy kikészít szegény kölök, hiszen sajnos már csak a jelenléte is folyton szembesít a férjed félrelépésével...
2013. nov. 8. 17:24
 24/26 anonim ***** válasza:
25%

Arra még nem gondoltál, hogy annak a másik nőnek is pont ezek a nevek tetszettek, azért adta agyerekének?

Ha esetleg mégis a te bosszantásodra nevezte el a gyermekét a te gyereked keresztnevén, akkor pedig szimplán hibbant a nő...

Amúgy ha magad is belátod, hogy nincs okod arra , hogy haragudj a gyermekre, szimplán a lénye idegesít, akkor ennek lehet olyan magyarázata is, hogy ő egyszerűen unszimpatikus számodra valami megmagyarázhatatlan ok miatt.Sajnos van ilyen.Vannak emberek, akiket első látásra szimpatikusnak találok, vannak viszont, akik felé első pillanattól ellenszenvet érzek, teljesen megmagyarázhatalan okból.Szerintem ez valamilyen szinten mindenkiben megvan.Persze nem mutatom ki, ha nem vétett semmit szerencsétlen nekem.

Próbálj csak annyit lenni a közelében, amennyit nagyon muszáj,még a mellőzés is jobb annál, mintha mellette lennél, de érezné a feszültséget.A gyerekek mindent megéreznek...Aztán ki tudja, talán még javulhat a helyzet, de a szived csücske biztos nem lesz soha..

2013. nov. 8. 17:56
 25/26 anonim ***** válasza:
89%

Vicces fazon a férjed. Csinál egy törvénytelen gyereket, és a családja nyakába varrja. Aztán megkérdi mi bajod. Na ja.

De Neked sem sikerült meggyőzni magad, hogy ez így jó lesz...

2013. nov. 8. 18:09
 26/26 anonim ***** válasza:
65%
Hát te sem vagy épeszű, hogy ilyet megbocsátasz, aztán még szülöd a kölköket sorra ennek a ganénak. -.- Legalább a férjednek így van egy kisebb tenyész háreme.
2013. nov. 8. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!