Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van már a feleségemből. Miért kell nekem minden hülyeséget elviselni?
Túlsokat nem tudok hozzáfűzni, de a gyerekekkel foglakozás az nem azt jelenti hogy tönkrevágod azt az értékrendet amit a feleséged szab meg nekik. Nem fogják tisztelni és nem fog velük birni ...
Azt meghogy miért hisztizik veled, talán tőle kellene megkérdezni nem tőlük ... de ahogy nézem neki is ki van a fa*a tőled.
Hű ha ezeket a szavakat nőként írod, nagyon sok támogatóra lelsz itt. Férfiként nem hiszem, hogy elhalmoznak majd tanácsokkal, jelzőkkel annál inkább.
Ha nő lennél is azt írnám, hogy próbáld kideríteni az okot, próbáld kizökkenteni a mindennapokból. Próbálj közös programot kitalálni, kapcsolódjatok ki. Persze ha nem is akarod, akkor itt van vége a dolognak.
Nem mondja el. Mindig azt mondja, hogy semmi. Miért kéne szigorúnak lenni? Jobb lenne ha egy pofont kapna ezért, egyet azért és ordibálnék velük egész nap? Nekem könnyebb ha kedves vagyok hozzájuk. Én is szerettem amikor apám hülyéskedett velem és titokban csináltunk valamit. Megszoktam már, hogy mindig mindenért a férfi a hibás. Azon veszzünk össze, hogy meg akartam beszélni vele ezt a dolgot, megkértem normálisan, hogy fejezze be és nekem állt, hogy mért piszkálom meg már megint mi bajom van. Szépen beszéltem vele de megsértődött én meg nem kérek bocsánatot.
Ha így könnyebb akkor képzeljétek azt, hogy nő vagyok.
Azt hiszi a nő hogy a 2 gyerekkel megfogott s most már akárhogy viselkedhet veled.
Ha elhagynád és kipróbálhatná milyen egyedül nevelni gyereket észhez térne.
A baj az hogy egy gyerekkel nem szabad zsarolni valakit s az ilyenek ép ezzel élnek vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!