Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak? Nem bírom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem bírom elviselni a férjem kisfiát mikor nálunk van.

Figyelt kérdés
A férjemnek volt egy futó kapcsolata és ebből született a kisfiú. Akkor mindent megbeszéltünk és újra felépítettük a házasságunkat. A kicsit eddig az apja látogathatta, illetve az utolsó néhány látogatós hónapban az anyja megengedte, hogy én is mehessek. Akkor úgy éreztem, hogy minden rendben lesz. A kicsi 3 éves kora után a bírósági határozat értelmében minden 2. hétvégét tölthet az apjával. Most állunk a 5. ilyen hétvége előtt és már rettegek. Amikor nálunk van, minden mozdulata, hangja, minden megnyilvánulása az őrületbe kerget. Ezt persze próbálom nem éreztetni vele, mert ő semmiről sem tehet, de letagadhatatlan, hogy feszült és robbanásra kész vagyok azokban a napokban. A férjemnek is feltűnt, kérdezgeti, hogy mi a bajom, de magam sem tudom megmondani. Hogyan küzdjem le ezt az érzést?
2013. nov. 8. 14:48
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
39%
KONKRÉTAN mi a bajod? Fáj, hogy nem tőled van? Idegesít a hangja? Buta a gyerek? Fárasztó? Hisztis? Mi a problémád valódi oka???
2013. nov. 8. 14:53
 2/26 anonim ***** válasza:
53%

Tobb variacio is van.

1. Alapbol nem szereted a gyerekeket es ezert idegesit minden megnylvanulasa.

2. Valahol teged a gyerek a ferjed "botlasara" emlekeztet es ezert nem szivleled. Ez valoszinuleg nem tudatos.

2013. nov. 8. 14:53
 3/26 anonim ***** válasza:
86%

Nem bocsátottad meg a lelked mélyén a félrelépést, hiába rendeztétek egymás között. Te még nem rendezted önmagadban, és ez a tudatalattidból mindannyiszor föltör, amikor szembesülsz a felnőttek hibáiról, ballépéseiről mit sem tehető gyerek létezésével.

Ezért tiltakozol minden porcikádban a gyerek jelenléte, minden megnyilvánulása ellen.

Ez bizony önnevelés kérdése.

Te is ártatlan vagy ebben az ügyben, ugyanúgy, mint a kisfiú.

Ha a helyébe képzelnéd magad, akkor azzal kellene megbirkóznod, aminek neki kell: a papája egy számára idegen nővel él együtt az anyukája helyett.

Ő nem tudhatja, hogy a papája és az ő anyukája itt a "hunyó", és nem te.

Fordulj pszichológushoz csak néhány beszélgetés erejéig, aki segít megtanulni néhány technikát, hogy hogyan küzdheted ezt le magadban.

Van-e közös gyermeketek?

Talán majd akkor tudsz túllépni ezen az állapoton, lesz 1-2 közös gyermeketek.

2013. nov. 8. 14:55
 4/26 anonim ***** válasza:
61%
Rossz gyerek?
2013. nov. 8. 14:56
 5/26 anonim ***** válasza:
48%

3-aas vagyok.

Tudom, hogy nem könnyű, de próbálj meg abból kiindulni, hogy Ő is és Te is ártatlan vagy ebben a kialakult, megváltoztathatatlan helyzetben.

Hát fogj össze vele, próbáld megszeretni ezt az ártatlan kicsikét. :-))

Vissza fogod tőle kapni azt a szeretet, amit kinyilvánítasz felé.

Szelídítsd meg a szívedet iránta.

Hiszen asszony vagy, benned szunnyad a leendő édesanya is.

Biztos vagyok abban, hogy sikerrel fogsz járni. :-))

2013. nov. 8. 15:00
 6/26 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem meglepő, hogy idegesít, a nők nagy része még annyit se tenne meg a férje miatt, amit te csinálsz. Beszéld meg a férjeddel, hogy nem szeretnél közös légtérben tartózkodni a gyerekkel, és keressetek más megoldást. Te megbocsátottál neki, most pedig neki kell tiszteletben tartania, hogy a gyerek arra a nőre, és a viszonyra emlékeztet téged, és nem szeretnéd látni. (Persze a kisfiú tényleg nem tehet semmiről, de neki is jobb, ha nem sűrűn találkoztok --> a gyerekek megérzik, ha nem szeretik őket...)
2013. nov. 8. 15:00
 7/26 anonim ***** válasza:
7%
Nem lehet könnyű neked sem és a gyereknek sem. Talán ha lesz közös gyereketek, akkor majd jobban el tudod viselni a helyzetet.
2013. nov. 8. 15:14
 8/26 anonim ***** válasza:
86%
Gondolom nem a gyerekekkel van baja általában, és ezzel a kisfiúval sem lenne HA(!) nem a férje hűtlenségére emlékeztetné.
2013. nov. 8. 15:21
 9/26 anonim ***** válasza:
96%

Nem akarlak elkeseríteni,de nem vagy könnyen megoldható helyzetben!

Nagyon sok harc vár még rád leginkább Önmagaddal!

Teljesen megértelek!ugyan ez a helyzet nálunk is!itt már 8éves a gyerek és azóta van egy 3éves közös baba is!Idöközben anya rájött mégsem kell a gyerek,így mi neveljük!Szeretem,meg minden,jó testvérek,kimondottan jók!Mindent megteszek érte,de nem tudom őszintén megpuszilni!Kiköpött anyja!Mindene!Mindene!Természete jó,aranyos,imád engem!Engem meg kinyír a lelkiismeretem:'(

Nagyon nehéz és sajnos írtam úgy h végülis nem tudtam tanácsot adni!

Megértelek és kívánom,h neked könnyebben sikerüljön!!!

2013. nov. 8. 15:22
 10/26 anonim ***** válasza:
13%
A kisgyerek nem tehet arról, hogy a körülötte élő felnőttek keverik a sz*rt az életükben. Ezt ideje lenne tudatosítani és nem a gyereket utálni, amiért létezik (nem kérte), hanem a férjedet és a tetteit a helyén kezelni!
2013. nov. 8. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!