Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem bírom elviselni a férjem kisfiát mikor nálunk van.
Tobb variacio is van.
1. Alapbol nem szereted a gyerekeket es ezert idegesit minden megnylvanulasa.
2. Valahol teged a gyerek a ferjed "botlasara" emlekeztet es ezert nem szivleled. Ez valoszinuleg nem tudatos.
Nem bocsátottad meg a lelked mélyén a félrelépést, hiába rendeztétek egymás között. Te még nem rendezted önmagadban, és ez a tudatalattidból mindannyiszor föltör, amikor szembesülsz a felnőttek hibáiról, ballépéseiről mit sem tehető gyerek létezésével.
Ezért tiltakozol minden porcikádban a gyerek jelenléte, minden megnyilvánulása ellen.
Ez bizony önnevelés kérdése.
Te is ártatlan vagy ebben az ügyben, ugyanúgy, mint a kisfiú.
Ha a helyébe képzelnéd magad, akkor azzal kellene megbirkóznod, aminek neki kell: a papája egy számára idegen nővel él együtt az anyukája helyett.
Ő nem tudhatja, hogy a papája és az ő anyukája itt a "hunyó", és nem te.
Fordulj pszichológushoz csak néhány beszélgetés erejéig, aki segít megtanulni néhány technikát, hogy hogyan küzdheted ezt le magadban.
Van-e közös gyermeketek?
Talán majd akkor tudsz túllépni ezen az állapoton, lesz 1-2 közös gyermeketek.
3-aas vagyok.
Tudom, hogy nem könnyű, de próbálj meg abból kiindulni, hogy Ő is és Te is ártatlan vagy ebben a kialakult, megváltoztathatatlan helyzetben.
Hát fogj össze vele, próbáld megszeretni ezt az ártatlan kicsikét. :-))
Vissza fogod tőle kapni azt a szeretet, amit kinyilvánítasz felé.
Szelídítsd meg a szívedet iránta.
Hiszen asszony vagy, benned szunnyad a leendő édesanya is.
Biztos vagyok abban, hogy sikerrel fogsz járni. :-))
Nem akarlak elkeseríteni,de nem vagy könnyen megoldható helyzetben!
Nagyon sok harc vár még rád leginkább Önmagaddal!
Teljesen megértelek!ugyan ez a helyzet nálunk is!itt már 8éves a gyerek és azóta van egy 3éves közös baba is!Idöközben anya rájött mégsem kell a gyerek,így mi neveljük!Szeretem,meg minden,jó testvérek,kimondottan jók!Mindent megteszek érte,de nem tudom őszintén megpuszilni!Kiköpött anyja!Mindene!Mindene!Természete jó,aranyos,imád engem!Engem meg kinyír a lelkiismeretem:'(
Nagyon nehéz és sajnos írtam úgy h végülis nem tudtam tanácsot adni!
Megértelek és kívánom,h neked könnyebben sikerüljön!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!