Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Nem bírom elviselni a férjem kisfiát mikor nálunk van.
Mi nok arra vagyunk genetikailag programozva hogy elsosorban csak akizarolag a sajat gyerekunket szeressuk es viseljuk el foleg ha a masik gyerek egy mellekkapcsolat termese.Regi beidegzodes egy idegen gyerek a te csaladodat hozhatja veszelybe.
Tehat ne csodalkozz teljessen normalis amit erzel a kisfiu irant ne szegyeld magad emberi dolog.
probalj meg kibujni a lathatasok alol menj setalni sportolni vasarolni kertszkedni.Hagyd apat es fiat magara.
szemely szerint nagyon nehezen viselem a ferjem exenek gyerekeit akkor ha tudom a ferjem gyerekei.
egyszeruen nem az en neveleseim nem az en verem es nem vagyok koteles szeretni oket neem is probalom.
A legjobb ha mint idegen gyerekek ugy kezelem oket igy jobban elviselheto a helyzet.
sok sikert es erot neked
Nagyon szeretem a gyerekeket. A férjemmel mindig nagy családot akartunk. Már van két fiunk 7 és 4 évesek és félidős vagyok a harmadikkal.
Nem tudnám pontosan megmondani, hogy mi zavar. A neve mindenképp, mert a kedves anyuka a mi két fiunk nevét adta neki és ez kiverte nálam a biztosítékot, de ugye erről csak az anyja tehet, mert a férjemmel más névben állapodtak meg.
Mást úgy konkrétan nem tudnék mondani, mert egy aranyos kisgyerek, de mégis a falra tudnék mászni tőle.
Dehogy rossz gyerek! Tündéri, eleven, cserfes kisfiú. A tesókkal is szívesen játszik, egyedül is, ételben sem válogatós. Egy rossz szavam se lehetne rá.
Azt hiszem marad, hogy szakember segítségét kérem, mert ez nem mehet így sokáig.
Szerintem a terhességi hormonok játszadoznak veled. Valószínűleg sokkal-sokkal érzékenyebb vagy most, mint egyébként, és így a türelmed is kevesebb.
Egyébként az a r*banc (már elnézést) hogy lehetett ekkora tahó, hogy a már meglévő gyerekek nevét adta a gyerekének??????? ELKÉPESZTŐ!
Szeretetet nem lehet erőltetni, hogy eldöntöm, hogy ezt az embert szeretem, ezt meg utálom. stb...
Mindig így éreztél vagy a terhességed hozta ki belőled ezt az "ellenszenvet"?
Amúgy szerintem ilyen esetben érdeklődni lehetne, hogyan változtassák meg a gyerek nevét, mert szerintem ilyen esetben meg lehetne, meg is szokná mivel még kicsi. Sztem jogtalan az, ha egy szülő elismeri a gyermekét és nem szólhat bele a névválasztásba. Főleg úgy, hogy van Neki már ugyanolyan keresztnevű gyereke.
Minden tiszteleztem, hogy megbocsátottál. És nincs az a nő, aki jó képet vágna ahhoz, hogy a férje megcsalásából származó gyerek ott van nála.
A nevet hogy kell elképzelni? Pl a ti gyerekeitek Kovács Péter és Kovács Balázs, a kicsi meg Kovács Péter Balázs?
Hihetetlen, milyen nők vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!