Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak? Nem bírom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem bírom elviselni a férjem kisfiát mikor nálunk van.

Figyelt kérdés
A férjemnek volt egy futó kapcsolata és ebből született a kisfiú. Akkor mindent megbeszéltünk és újra felépítettük a házasságunkat. A kicsit eddig az apja látogathatta, illetve az utolsó néhány látogatós hónapban az anyja megengedte, hogy én is mehessek. Akkor úgy éreztem, hogy minden rendben lesz. A kicsi 3 éves kora után a bírósági határozat értelmében minden 2. hétvégét tölthet az apjával. Most állunk a 5. ilyen hétvége előtt és már rettegek. Amikor nálunk van, minden mozdulata, hangja, minden megnyilvánulása az őrületbe kerget. Ezt persze próbálom nem éreztetni vele, mert ő semmiről sem tehet, de letagadhatatlan, hogy feszült és robbanásra kész vagyok azokban a napokban. A férjemnek is feltűnt, kérdezgeti, hogy mi a bajom, de magam sem tudom megmondani. Hogyan küzdjem le ezt az érzést?
2013. nov. 8. 14:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
48%

Mi nok arra vagyunk genetikailag programozva hogy elsosorban csak akizarolag a sajat gyerekunket szeressuk es viseljuk el foleg ha a masik gyerek egy mellekkapcsolat termese.Regi beidegzodes egy idegen gyerek a te csaladodat hozhatja veszelybe.

Tehat ne csodalkozz teljessen normalis amit erzel a kisfiu irant ne szegyeld magad emberi dolog.

probalj meg kibujni a lathatasok alol menj setalni sportolni vasarolni kertszkedni.Hagyd apat es fiat magara.

szemely szerint nagyon nehezen viselem a ferjem exenek gyerekeit akkor ha tudom a ferjem gyerekei.

egyszeruen nem az en neveleseim nem az en verem es nem vagyok koteles szeretni oket neem is probalom.

A legjobb ha mint idegen gyerekek ugy kezelem oket igy jobban elviselheto a helyzet.

sok sikert es erot neked

2013. nov. 8. 15:33
 12/26 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretem a gyerekeket. A férjemmel mindig nagy családot akartunk. Már van két fiunk 7 és 4 évesek és félidős vagyok a harmadikkal.

Nem tudnám pontosan megmondani, hogy mi zavar. A neve mindenképp, mert a kedves anyuka a mi két fiunk nevét adta neki és ez kiverte nálam a biztosítékot, de ugye erről csak az anyja tehet, mert a férjemmel más névben állapodtak meg.

Mást úgy konkrétan nem tudnék mondani, mert egy aranyos kisgyerek, de mégis a falra tudnék mászni tőle.

Dehogy rossz gyerek! Tündéri, eleven, cserfes kisfiú. A tesókkal is szívesen játszik, egyedül is, ételben sem válogatós. Egy rossz szavam se lehetne rá.

Azt hiszem marad, hogy szakember segítségét kérem, mert ez nem mehet így sokáig.

2013. nov. 8. 15:36
 13/26 anonim válasza:
0%
az ciki.;) szerintem szeresd meg gyorsan. de amúgy te se lehetsz valami gyerekbarát:D fainoskodj veleee
2013. nov. 8. 15:40
 14/26 anonim ***** válasza:
77%
OFF: De hatalmas tisztelet, hogy ezek után képes voltál megbocsátani a férjednek
2013. nov. 8. 15:50
 15/26 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem a terhességi hormonok játszadoznak veled. Valószínűleg sokkal-sokkal érzékenyebb vagy most, mint egyébként, és így a türelmed is kevesebb.

Egyébként az a r*banc (már elnézést) hogy lehetett ekkora tahó, hogy a már meglévő gyerekek nevét adta a gyerekének??????? ELKÉPESZTŐ!

2013. nov. 8. 15:53
 16/26 anonim ***** válasza:
73%

Szeretetet nem lehet erőltetni, hogy eldöntöm, hogy ezt az embert szeretem, ezt meg utálom. stb...

Mindig így éreztél vagy a terhességed hozta ki belőled ezt az "ellenszenvet"?

Amúgy szerintem ilyen esetben érdeklődni lehetne, hogyan változtassák meg a gyerek nevét, mert szerintem ilyen esetben meg lehetne, meg is szokná mivel még kicsi. Sztem jogtalan az, ha egy szülő elismeri a gyermekét és nem szólhat bele a névválasztásba. Főleg úgy, hogy van Neki már ugyanolyan keresztnevű gyereke.

2013. nov. 8. 16:01
 17/26 anonim ***** válasza:
72%
Elég durva, h a nő uazt a nevet adta a gyerekének. Jó b..kó
2013. nov. 8. 16:06
 18/26 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon jó ötlet szakember segítségét kérned. Valaki már írta hogy nem sikerült teljesen feldolgoznod a hűtlenségét, szerintem is ez a probléma.
2013. nov. 8. 16:11
 19/26 anonim ***** válasza:
22%
nehogy egy ártatlan kisgyerek igya meg a levét a felnőttek bűnének...
2013. nov. 8. 16:31
 20/26 anonim ***** válasza:
67%

Minden tiszteleztem, hogy megbocsátottál. És nincs az a nő, aki jó képet vágna ahhoz, hogy a férje megcsalásából származó gyerek ott van nála.

A nevet hogy kell elképzelni? Pl a ti gyerekeitek Kovács Péter és Kovács Balázs, a kicsi meg Kovács Péter Balázs?

Hihetetlen, milyen nők vannak.

2013. nov. 8. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!