Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem szeretem az apósomat. Nem...

Nem szeretem az apósomat. Nem mutatom, de nem bírom elviselni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nincsen semmi különösebb oka, egyszerűen unszimpatikus. Minden ahogy beszél, a viccei, az ahogy kínálgat folyton alkohollal. Egyszerűen nem bírom. Persze mindig kedves vagyok vele, nem mutatom, de hatalmas erőfeszítésembe kerül. Nem találkoztam még ilyen emberrel, akit ennyire nem bírtam volna. mit lehet ezzel kezdeni?
2013. okt. 25. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon semmit, ha távol laktok egymástól az egy áldás..sokan csinálják sztem, h megjátszák magukat anyós-após előtt muszájból..
2013. okt. 25. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
10%
Azért nem szereted apósodat, mert a férjed exét meg szerette? Arról nem tehet a kisöreg, azért ne büntesd szegényt.
2013. okt. 25. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Milyen sűrűn látod?

A második válaszát meg nem tudom hova tenni...

2013. okt. 25. 18:39
 4/5 A kérdező kommentje:

nem a férjem, és én vagyok az első barátnője a páromnak. plusz szeret az apósom.

sajnos gyakran találkozunk, kb heti egyszer.

2013. okt. 25. 18:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez ilyen. Alapvetően megteheti az ember, hogy úgy éli az életét, hogy szóvá teszi, ha valami nem tetszik neki, de most a párodról van szó. Mivel őt szereted, így nem küldheted el a családját a fenébe. Ilyen az élet, a legtöbben valamennyire megjátsszák magukat a családi találkozásokkor.

Egyébként van pár lehetőséged, de nem hiszem el, hogy magadtól nem jutott eszedbe:

- beszélj a pároddal, hogy említse meg az apósnak, hogy te pl. nem iszol vagy nem szereted azt az italt és ne viselkedjen így stb.

- mondd meg az apósnak te magad, hogy nem kell téged folyton kínálgatni, nagyon köszönöd, de majd szólsz, ha kérsz, amúgy megvagy nélküle.

Azzal pedig, hogy valaki nem szimpatikus annyit tudsz kezdeni, hogy próbálsz normálisan viselkedni és amúgy kikapcsolod az agyad, nem hagyod, hogy eluralkodjon rajtad az idegesség és az enyhe utálat, gondolj a kedvenc dalodra vagy valamire, próbáld jól érezni magad. Esetleg menj ki a friss levegőre, hagyd ott és egyél meg egy süteményt (nálunk mindig ebéddel volt összekötve a találkozó és ki volt rakva ilyenkor a kalács) stb.

Pontosan tudom, hogy milyen amikor jópofát kell vágnom, pedig ordítani lenne kedvem, nekem sem könnyű, de bár ez lenne a legnagyobb problémám...

2013. okt. 25. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!