Van olyan rokonod akit nem kedvelsz, esetleg nem bírsz elviselni sem? Miért?
Én például a sógornő jelöltemet nem bírom elviselni mert akaratos (erőszakosan),kihasználja az embereket, pénzéhes,tapintatlan,önző és mindennek a tetejében még buta is.
Nyílt titok,hogy utálom, de olyan szinten,hogy a nyáron egy külföldi nyaralást is lemondtam, mert ő is ott lett volna, nekem meg nem ér annyit egy nyaralás sem,hogy akár 1 órát is eltöltsek vele egy légtérben.
Remélem egyszer majd változni fog a helyzet, de nem rajtam múlik.
4 olyan személy van a családomban akit nem bírok elviselni.
Az egyik az apukám anyja,2 éves korom óta nem bírom elviselni,egyszer ő vigyázott rám,és bántott azóta nem bírok vele egy légtérben lenni.
A második ember az unokatestvérem mindig is utáltuk egymást.
A harmadik anya sógornője,senki nem szereti a családból,egy boszorkány.
És végül a sorgorom,őt elviselem de csak nagyon ritkán,és nagyon kevés ideig.
A két nagyanyám....
Az egyik folyton arról sír, hogy mennyire nincs pénze, mennyire szegény, folyton bűntudatot akar kelteni bennünk a pénz miatt, karácsonyi ajándékon rajta hagyja a címkét, meghív ebédre, de a bevásárlásról direkt előlhagyja a blokkot, meg folyton sunnyog, anyukám 4 éven át pénzelte, mire kiderült, hogy ezidő alatt végig kapta az özvegyi nyugdíjat, stb... Pont 5 percig bírom elviselni!
A másik nagymamám meg egyszerűen gonosz. Volt 3 házassága, mindből elvált, van 2 gyereke, ezek közül apám volt a kiskedvenc, a gyerekek kirepültek, ő meg tipikus gonosz, pletykálós vénasszony lett, mindenkit szid, elviselhetetlen a modora...
Apukám anyukáját (mamámat)
Soha nem szeretett őszintén, csak akkor vigyázott rám ha muszáj volt, a többi unokái állandóan nála voltak.
Egy évben egyszer megkértem, hogy süssön nekem valamit (születésnapomra), akkor azt mondta nincs pénze.
Rá 2 napra vagy 3-4 adag pogácsát megsütött, mert mentek hozzá az unokatesóim, plusz vitt a bankba, az orvosának meg úgy a fél háztömbnek.
Olyan nincs, akivel nem tudnék egy légtérben meglenni, de ez inkább az én béketűrésemnek köszönhető.
Nagyanyám volt az ember, akit a legjobban utáltam - most már nem él. Egy hisztériás, akarnok, kétszínű nőszemély volt, apámmal pénzeltette magát... illetve a nagybátyámat, aki semmit nem tett érte, és minden piszkos meló apámra jutott. Emellett elvárta volna, hogy nyaljuk öcsémmel a talpát, mikor semmit nem foglalkozott velünk, csak virágnyelven szidni tudott (egyik születésnapomra kaptam egy olyan üdvözlő kártyát tőle, hogy majdnem elsírtam magam, olyan gonoszkodó megjegyzései voltak). És amikor betegség miatt nem mentem el egy rokoni összejövetelre, akkor kitalálta, hogy én nem vagyok kíváncsi rá, azért nem mentem el, és nem adott karácsonyi pénzt, és ezért én most nagyon szégyelljem el magam... engem baromira nem érdekelt a pénz amúgy sem, és úgyis abból kaptunk, amit apám vitt le. Ja, és elég jó nyugdíjat is kapott, özvegyit, és alig költött vmi értelmesre, aztán már nem maradt pénze kajára, mert átadta naqgybátyáméknak. Arról nem is beszélve, hogy miket hallottam arról, milyen volt fiatalkorában - vidéken élt, és még csak nem is főzött rendesen, és simán kitartatta magát nagyapámmal. Aztán amikor betöltötte a nyugdíjkorhatárt, csókolja mindenki a lába nyomát - ilyen típus volt. Ja, ezek mellett hazudozott is folyamatosan, és az állatait (úgy értem, macskát, kutyát, nem a baromfit) ridegtartásban tartotta, alig adott nekik enni, ha adott, akkor sem normális kaját, a kutyát a lábával simogatta szökőévente egyszer, a macskával nem is törődött. Aztán persze a macska a hálátlan dög, amiért megszökött ettől a némbertől...
Nagybátyámat és a feleségét sem szeretem, mert teszik a jópofát, közben meg tiszta szívvel megrövidítettek minket, aztán még nekik állt feljebb, amikor meg lett nekik mondva, hogy átlátunk a szitán és nem vagyunk hülyék (mármint szüleim mondták meg)... sőt megvádolták anyukámat azzal, hogy a halotti tornál elvitte a tálat, amit a nagybátyám felesége nézett ki magának, pedig az az idióta abban adta oda nekünk az elcsomagolt kaját, és anyának nem is kellett volna. És ezért az egy tálért úgy hisztáriázott, hogy ők voltak azok, akik egy kis kaja után úgy rávetették magukat nagyanyám viskójában minden mozdíthatóra, mint a hiénák, meg sem kérdezték tőlünk, mi kéne nekünk. De még a könyvekből is kipakolták az összes mozdíthatót (ami nem ragadt oda a penésztől a falhoz), mielőtt mi bemehettünk volna.
Unokatestvéremet és annak párját...
Szült egy gyereket, amikor még otthon lakott. Ez így oké, mert elmentek albérletbe.
Azóta mindenre a gyerek a kifogás. Behívták közmunkára, nem vállalja, mert nem tudja hova tenni a gyereket. A párját hajtja dolgozni, ő otthon semmit se csinál, mert a gyerek... Aki egész nap oviban van... Nem takarít, nem főz, azzal a kijelentéssel: Esznek, amit akarnak, van a hűtőben kaja. Minden számlát a pasi intéz munka után, mert unokatestvérem nem megy semerre, mert a gyerekért el kell mennie, ami kb. 20 perc. Annyi a napi dolga, hogy elmegy boltba. Tudom, milyen külön lakni, én is a párommal élek, de mi meg tudjuk oldani... Mindig az intézi a számlákat, aki előbb hazaér a munkából. Vagy aki éppen szabadnapos. Egyszer felesett a biciklivel, miközben a kislány hátul ült, a betonra zuhantak. Komolyabb baj nem lett szerencsére, a kislány sírt, mert megijedt. Utána azért kapott ki :(
A párja pedig... Dolgozik, oké, tényleg, becsülettel. De otthon gumicsizmával fekszik az ágyban, akkor is ha saras... Elhiszem, hogy fáradt, de levehetné. Elhagyta egy cigány csajért, aki minden pénzét elvette tőle, így a kislánynak inkább nem vett semmit. Utána derült ki, hogy a csaj a másik pasijának adta a pénzt. Unokatestvéremet megverték a kislány szeme láttára... Buli után a pasi a hajánál fogva húzta az utcán, mert leszólta a cigó csajt.
Azóta valahogy újra egymásra találtak :( Amit sajnálok, eddig se beszéltem velük sokat, azóta már annyit sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!