Nem bírom már elviselni anyámat, mit tegyek?
Én ennyire pesszimista, energiavámpír embert még életemben nem láttam!
Egész nap csak a panaszkodás megy. Ma reggel fújjogott, hogy miért eszek virslit, mennyire utálja a főtt virsli szagát.. Később, miért ettem vacsira fokhagymásat, undorító a szaga..
Bármit kérdezek vagy mondok neki, cinikusan válaszol - már ha válaszra méltat, vagy egyáltalán rám néz...
Bármi megy a tv-be, akkor "már megint ez a sz*r megy, de utálom ezt a reklámot, undorító ez a nő ebben a reklámban, mennyire idegesítő" és még sorolhatnám. Folyton ilyeneket mond, SEMMI mást!
Neki folyton fáj valamije, a feje, a háta, a nyaka, mindene, napi kb 20 fájdalomcsillapítót vesz be! "Hú de fáj a fejem"- és már be is vett 2 gyógyszert.. Persze ha nekem TÉNYLEG, NAGYON fáj valamim, akkor hagyjam már abba, őt nem érdekli, majd elmúlik..
Beszélni nem tudok vele erről, mert amúgy rossz szülők a szüleim, sose számíthattam rájuk, sose beszélgettünk fontos, komoly dolgokról..
Szóval már betelt a pohár, ma egész nap a savanyú képét kellett néznem és hallgatnom az egész napos panaszkodást.
Már nem bírom elviselni ...
Igen, ismerős szitu..
Én még csak 16 vagyok, szóval messze van még az elköltözés.
Apám egyáltalán nem értelmes. Nem bunkóság, tényleg így van. Iskolázatlan, bunkó, mindenkit megbánt, az egész család utálja.
Sose volt jó a kapcsolatunk velük, mivel mindig is sz*rtak rám jó magasról.
Az meg, hogy nem állnak mellettem.. Anyám már 3x összepakolta a cuccomat, hogy akkor mehetek amerre látok. Csak azért, mert szóltam, hogy ezt szerintem nem így kéne.
Különben mindkettejüknek szeretője van, amit titkolnak.
Hát ez max álom ebben a családban:)) Közös programok már kb 5 éve nincsenek, mert mindből nagy veszekedések lettek.
Egy filmet nem lehet megnézni anyával, mert neki "nincs ideje ilyen h*lyeségekre". Csak bejön a szobába, meglátja a tv-t és ilyeneket mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!