Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Járt már más is igy? Kommuniká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járt már más is igy? Kommunikácios gondok.

Figyelt kérdés
fél éve vagyunk hàzasok, szeretjük egymàst (én szeretem), de a kommunikàcio halott. Ha én nem szolok semmit, ö sem, minden beszélgetést én kezdek, de ezek is pàr mondat utän kifulladnak. Azt àllitja, hogy elöttem is ilyen volt, àltalàban vele szakitottak, pont emiatt...attol félek, hogy én is kiszeretek belöle, màr nem érzem azt, amit kellene...szeretem, de màr nem annyira. Àllitàsa szerint amikor én mondok neki valamit, nem tud rä mit mondani, pedig nem atomfizika-témakörben mozgok, hanem hétköznapi dolgokban...Ami még jobban fàj, az az, hogy mindenki màssal primàn elvan, jär ide a testvére, vele is képes megàllàs nélkül diskuràlni, amint elmegy a làny, csend lesz... Szexuàlis téren is gondok vannak, ott kb ugyanez, ha fejre àllok sem tudom felizgatni, meg is mondta, hogy hiàba minden, csak ha ö akarja, történik valami, akkor sem jo... Nem akarok elvàlni, sem szeretöt tartani, de igy nem fog menni. Akar ö vàltoztatni, de az se megy egyik naprol a màsikra, és attol félek, hogy mire sikerül, nem leszünk együtt.... Az esetleges hibàkért elnézést, haldoklik a laptopom....

#szerelem #kommunikàcio
2013. okt. 29. 21:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Te is naivan beleestél a hibába,hogy elhitted,a párod meg fog változni.Nem sikerült,mert nyilván az alaptermészet nem változik,a bónusz pedig az,hogy nem érdekled.Csak addig voltál kihívás számára,míg megszerzett,utána nem voltál már érdekes,viszont biztos pont kellett az életébe.Én csak erre tudok gondolni,hasonló dolgokon átmentem már,igaz,nekem nem kellett házasság,meg hasonlók.Ez már jobb nem lesz,szóval válj el.
2013. okt. 30. 08:14
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem sem lesz jobb. Az kevés, ha csak te akarod megoldani a problémákat, egyedül nem fog menni. Nem vagy boldog mellette és ő nem is tesz meg semmit, hogy az legyél, mi tart még mellette? Keress egy normális pasit.
2013. okt. 30. 12:13
 23/24 anonim ***** válasza:

Ha mindketten egyértelműen szeretnétek javítani a helyzeten (azt írtad ő is), akkor menjetek el egy párterápiára. Ott majd segítenek nektek.

A nászéjszakás dologból meg az jön át, hogy a férjed nem csak beszélni nem akar veled, de fogalma sincs a házasságról vagy annak miértjéről. Lehet felül is baj van az emeleten. Ez csak egy gondolat... Amúgy érthetetlen, hogy miért nem szóltál neki akkor, hogy majd máskor találkoztok a barátokkal, te mos kettesben akarsz vele lenni. Inkább magadba roskadva búslakodtál, neki nem mondod, de nekünk igen. Ő meg neked nem mondja csak másnak. Mindketten ki fogtok kapni a párterapeutástól!

2013. okt. 30. 12:47
 24/24 anonim ***** válasza:

Szerintem válj el. Tévedés volt.

Mindkét nem részéről előfordul, hogy amíg a házasságig el nem jut, ADDIG szellemes, kedves, érdeklődő, de aztán belefárad, meg minek is már...

És minden nap megerősíti ebben, egy idő után le fogsz szokni a "hisztiről", - ami másként a jogos csalódottságod kifejezése... na és 5 év múlva, 10 év múlva????

2013. nov. 9. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!