Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesegektol kerdezem! Szamotokra milyen az igazi ferfi? Mondtatok mar a ferjeteknek hogy legy mar ferfi?
Szerintem az igazi férfi oda tud figyelni a feleségére, ha fáradt, akkor is.Mondjuk nem felejti el a születésnapját, ha megkéri a feleség, hogy ha már a kaját elérakja-kiszolgálja, néha rakja be a tányérját a mosogatóba-és megteszi.
Ha a feleség fel akarja dobni a szexuális együttléteket, és szívét-lelkét kiteszi,akkor ő is viszonozza, ne csak elterüljön.
Szerintem, ha egy férfi tud beszélgetni, nem csak net+tv, ha kicsit oda tud figyelni, ha ő is tesz, és nem csak elvár, akkor bármeddíg fenntartható a testi vonzalom!De ezért mindkét félnek tenni kell.( Igen, mondtam neki(hogy legyen már férfi), a helyzet azóta is változatlan.
Milyen az igazi férfi? jó kérdés:) Amit én szeretek a férjemben: az apró-cseprő dolgokra rábólint szó nélkül. pl: "neked is jobban tetszik EZ a csempe, mint a másik?" válasz rá: "igen" :) ez ilyen női dolog, nekünk kell hogy a hülyeségeinket kiéljük:) Viszont ha valami gond van akkor ott áll mellszélességgel és azt mondja ne aggódj megoldjuk. Tudom hogy néha neki sincs halvány lila gőze sem hogy hogyan, de elhiszem neki. És végül megoldja. Megoldjuk. Vagy biztosít nekem olyan körülményeket, hogy én megtegyem. Szerintem ez nagy kincs. Persze fordítva is működik, neki is kell az otthon melege ahhoz, hogy "küzdjön". Szerintem ezen múlik a jó házasság, "igazi férj", "igazi feleség" dolog. Hogy ha szükséges, akkor ott legyünk a másiknak támaszként. Ha mindketten lent vagyunk akkor is valaki azért jobban viseli, ilyenkor ő emelkedjen felül is segítsen a másiknak. Ez szerintem pusztán szeretet, odafigyelés kérdése.
A szex meg egy olyan dolog, hogy életünk végéig nem működhet 100%osan, van hogy több, van hogy kevesebb. Ilyenkor is csak az a kulcs, hogy a másik hogyan tudja visszacsempészni a romantikát. Ilyenkor kell egy kis nyugi, sok-sok apró érintés, beszélgetés, majd visszatalálás. Mi 17 éve vagyunk együtt, voltak már "ritkábban" korszakaink, de mindig átlendültünk rajta. Szerintem ez így természetes.
5ös vagyok. Még annyit, hogy ha én teszek érte sokat, hogy jól nézzek ki két gyerek után is, igaz nem csak miatta, hanem magam miatt is, akkor dicsérjen. Egy nőnek kell, hogy vonzónak érezze magát, tudja hogy nem csak az ösztönök kiélése miatt akar a férj szexet, hanem mert ő vonzza.
És az előjáték.. Nem kell mindig túl húzni, de néha azért nem hal bele a pasi, ha akár egy órát is csókolgat, simogat, amit akar.. Mint a régi szép időkben:)
Vegre egy jo kerdes... Bar lathatnam, hogy rolam mit irna a parom!!!
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!