Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már más is igy? Kommunikácios gondok.
Hogy jutottatok el akkor a házasságig?
Az én férjem is szófukar, de ennek tudatában, és ezt elfogadva mentem hozzá
Azért az elég elkeserítő, hogy fél év után ilyen problémáitok vannak :S
Vagy nagyon sokat kell még dolgoznotok ezen a kapcsolaton, hogy összecsiszolódjatok, vagy egyszerűen nem vagytok egymásnak valók. Abból, amit írtál, úgy tűnik a férjed nem mutat túl sok érdeklődést feléd...
Egy jó kapcsolat alapja márpedig a beszéd-beszéd-beszéd. A gondolatok megosztása, a kíváncsiság, hogy a másik vajon hogy vélekedik ebben a témában, mi érdekli őt, mi történt vele? Arról mit gondol? Ha társaságban vagytok és pezseg a hangulat, esetleg nem beszédesebb veled is? Nem gondoltatok párterápiára? Na ott aztán muszáj lenne beszélgetnie, és lehet, hogy "hozzászokna", hogy veled is kommunikáljon normálisan :)
A szexuális problémájával fordultatok már bármilyen szakemberhez?
Mondjuk ez nem sokat változtatna azon, hogy nem vagytok képesek egymással beszélgetni, de talán elindíthatna valamilyen változást.
Én 3 éve vagyok együtt a barátommal, és van, hogy éjszakába nyúlóan csak beszélgetünk és másnap ezért kelünk hulla fáradtan, nem amiatt, hogy másféle aktivitást folytattunk volna...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!