Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Járt már más is igy? Kommuniká...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járt már más is igy? Kommunikácios gondok.

Figyelt kérdés
fél éve vagyunk hàzasok, szeretjük egymàst (én szeretem), de a kommunikàcio halott. Ha én nem szolok semmit, ö sem, minden beszélgetést én kezdek, de ezek is pàr mondat utän kifulladnak. Azt àllitja, hogy elöttem is ilyen volt, àltalàban vele szakitottak, pont emiatt...attol félek, hogy én is kiszeretek belöle, màr nem érzem azt, amit kellene...szeretem, de màr nem annyira. Àllitàsa szerint amikor én mondok neki valamit, nem tud rä mit mondani, pedig nem atomfizika-témakörben mozgok, hanem hétköznapi dolgokban...Ami még jobban fàj, az az, hogy mindenki màssal primàn elvan, jär ide a testvére, vele is képes megàllàs nélkül diskuràlni, amint elmegy a làny, csend lesz... Szexuàlis téren is gondok vannak, ott kb ugyanez, ha fejre àllok sem tudom felizgatni, meg is mondta, hogy hiàba minden, csak ha ö akarja, történik valami, akkor sem jo... Nem akarok elvàlni, sem szeretöt tartani, de igy nem fog menni. Akar ö vàltoztatni, de az se megy egyik naprol a màsikra, és attol félek, hogy mire sikerül, nem leszünk együtt.... Az esetleges hibàkért elnézést, haldoklik a laptopom....

#szerelem #kommunikàcio
2013. okt. 29. 21:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
20%
Ez a karma ! Egy csakratistítás és karmaoldás kell.Astro show mególdja
2013. okt. 29. 21:17
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Hogy jutottatok el akkor a házasságig?

Az én férjem is szófukar, de ennek tudatában, és ezt elfogadva mentem hozzá

2013. okt. 29. 21:18
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdon képen miért is házasodtatok össze? Aligha az elmúlt fél évben lett ilyen...azelőtt milyen volt?
2013. okt. 29. 21:20
 4/24 A kérdező kommentje:
A karma jelen van az egész életemben sajnos.....de ez most lényegtelen:) Sokàig nem volt ilyen! Jol elvoltunk, jàtszottunk, nevettünk! csikiztünk, birkoztunk, csokoloztunk, szex. Ma ez nincs meg, csak a csiki. De az is hamar alàbbhagy àltalàban. Hiàba "bukok ki" néha (nem hisztizek:)), 1-2 napig ujra dul a love, aztàn megint jön a fal. Arra lennék kivàncsi, järt-e màs is igy? Hogy vészeltétek àt? Mit tegyek ezeken felül??
2013. okt. 29. 21:24
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért az elég elkeserítő, hogy fél év után ilyen problémáitok vannak :S

Vagy nagyon sokat kell még dolgoznotok ezen a kapcsolaton, hogy összecsiszolódjatok, vagy egyszerűen nem vagytok egymásnak valók. Abból, amit írtál, úgy tűnik a férjed nem mutat túl sok érdeklődést feléd...

Egy jó kapcsolat alapja márpedig a beszéd-beszéd-beszéd. A gondolatok megosztása, a kíváncsiság, hogy a másik vajon hogy vélekedik ebben a témában, mi érdekli őt, mi történt vele? Arról mit gondol? Ha társaságban vagytok és pezseg a hangulat, esetleg nem beszédesebb veled is? Nem gondoltatok párterápiára? Na ott aztán muszáj lenne beszélgetnie, és lehet, hogy "hozzászokna", hogy veled is kommunikáljon normálisan :)

A szexuális problémájával fordultatok már bármilyen szakemberhez?

Mondjuk ez nem sokat változtatna azon, hogy nem vagytok képesek egymással beszélgetni, de talán elindíthatna valamilyen változást.

Én 3 éve vagyok együtt a barátommal, és van, hogy éjszakába nyúlóan csak beszélgetünk és másnap ezért kelünk hulla fáradtan, nem amiatt, hogy másféle aktivitást folytattunk volna...:)

2013. okt. 29. 21:26
 6/24 A kérdező kommentje:
Egy vicces, aranyos, romantikus pasit ismertem meg, aki németröl magyarra leforditott sms-ekkel bombàzott, bokolt, a tenyerén hordozott...most meg...szo szerint belenyillalt a fàjdalom a szivembe, hogy idàig jutottunk...és most mär nem is tudom, mit tehetnék...
2013. okt. 29. 21:27
 7/24 A kérdező kommentje:
Én is ezt vettem észre...nem érdeklödik iräntam, hogy hogy telt a napom, maximum annyit kérdez, hogy jol aludtam-e, nagy néha mesél a munkàjàrol,akkor beszélgetünk egy kisit. nömetül tàrsalgunk, de megértjük egymàst, ezen nem mulik semmi, ö is azt mondja, hogy nem a nyelvi különbségek tartjàk vissza. Mindig én kezdem a kettönkröl szolo beszélgetéseket, de sosem vädlon, néha ugyan panaszosan, de megörtöen fordulok hozzä, tudja, hogy bennem megbizhat és nem fogok ellene fordulni nyilvàn. Tàrsasàgba, amig järtunk, még rosszabb volt, akkor àltalàban ivott, volt, hogy totàl megfeletkezett rolam, ott hagyott, ott ültem egy korso sört szopogatva bätyàmmal... Hja, a nàszéjszaka:D Egy vendéglöben ünnepeltünk, màr akkor kapatos volt, nem volt nagy ramazuri, jo ha 10-en voltunk. azajöttünk, erre felhozta két kollegàjät sörözni, én pedig itt facebookoztam a kanapén, majdnem sirva...életem egyik legmegalàzobb estéje volt ez... Azota letette az italt, teljesen absztinens, ha haverozik is, csak àsvànyvizet iszik. jàrunk pszichologushoz, ö sokat segit mindenben, ott tudunk beszélni, ott ugy tünik, végre minden ujra ugy lesz, mint régen, de aztàn folytatodik toväbb a falnak pattogtatàs, talàn ha 1-2 napig jo....
2013. okt. 29. 21:38
 8/24 A kérdező kommentje:
Jézusom, remélem érthetö az iromànyom, rengeteg hibàt vétettem...
2013. okt. 29. 21:39
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekprojektet remélem nem terveztek!
2013. okt. 29. 22:00
 10/24 A kérdező kommentje:
Nem, egyikünk sem szeretne egyenlöre!
2013. okt. 29. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!