Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehetnek később gondok ebből?

Lehetnek később gondok ebből?

Figyelt kérdés
A 4 éves lányommal együtt zuhanyzunk, együtt alszunk (2 ágyat összetolva), együtt eszünk, néha együtt is iszunk (nem egy pohárból, csak ugyan akkor), magyarul szinte mindent együtt csinálunk, mással nem marad el,csak velem meg az oviba. Egyedül nevelem, ezért is alakult így ki,azt hiszem. Ebből lehet majd gond?
2013. aug. 21. 09:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem kellene ennyire lógni rajta. Önállótlan lesz.
2013. aug. 21. 10:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam, hogy külön altatom,de csak sírt, nem marad bent,amíg elmegyek wc-re,inkább az ajtóban vár... Ha kimegyek a csapig mosogatni, hiába lát,nem marad meg,jön utánam... Nem tudom mit kezdhetnék vele.:/
2013. aug. 21. 10:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Nézd, ha 4 évig ott lógott rajtad, akkor nem megy egyik napról a másikra a le választás. Legyél következetes. Egész éjjel nem fog az ajtóban állni....
2013. aug. 21. 10:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Ërtem. :)
2013. aug. 21. 10:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Ne a gyereked legyen a társad, neki más a szerepe. (Nem célozgatok semmi betegesre.) Neki sem lesz így jó és neked sem hosszabb távon. Az együtt eszünk-iszunk az nem gond, talán még a zuhany sem, de aludni jobb lenne külön.

Neked pedig 1-2 órára mással kellene hagynod, nagyival, barátnővel.

2013. aug. 21. 12:09
 6/11 A kérdező kommentje:
Jelenleg senkink sincs, akire számíthatnánk. :/
2013. aug. 21. 12:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, semmit nem fog tudni egyedül megcsinálni és azért az iskolába nem állhatsz mellette.
2013. aug. 21. 12:14
 8/11 A kérdező kommentje:
De ha valamit akarok,hogy maga csináljon,akkor sír csak...
2013. aug. 21. 12:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor hagyod sirni. Baxus, majd 16 evesen is ott log rajtad? En is egyedul nevelem a gyerekemet, kezdetek ota, de sosem voltam ilyen csimpasz tipus....
2013. aug. 21. 13:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert rászoktattad, most próbáld meg leszoktatni róla az az ő érdeke is.
2013. aug. 21. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!