Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már más is igy? Kommunikácios gondok.
Figyelt kérdés
fél éve vagyunk hàzasok, szeretjük egymàst (én szeretem), de a kommunikàcio halott. Ha én nem szolok semmit, ö sem, minden beszélgetést én kezdek, de ezek is pàr mondat utän kifulladnak. Azt àllitja, hogy elöttem is ilyen volt, àltalàban vele szakitottak, pont emiatt...attol félek, hogy én is kiszeretek belöle, màr nem érzem azt, amit kellene...szeretem, de màr nem annyira. Àllitàsa szerint amikor én mondok neki valamit, nem tud rä mit mondani, pedig nem atomfizika-témakörben mozgok, hanem hétköznapi dolgokban...Ami még jobban fàj, az az, hogy mindenki màssal primàn elvan, jär ide a testvére, vele is képes megàllàs nélkül diskuràlni, amint elmegy a làny, csend lesz... Szexuàlis téren is gondok vannak, ott kb ugyanez, ha fejre àllok sem tudom felizgatni, meg is mondta, hogy hiàba minden, csak ha ö akarja, történik valami, akkor sem jo... Nem akarok elvàlni, sem szeretöt tartani, de igy nem fog menni. Akar ö vàltoztatni, de az se megy egyik naprol a màsikra, és attol félek, hogy mire sikerül, nem leszünk együtt.... Az esetleges hibàkért elnézést, haldoklik a laptopom....#szerelem #kommunikàcio
2013. okt. 29. 21:13
11/24 anonim válasza:
Mennyi ideje ismeritek egymást egyáltalán?
12/24 A kérdező kommentje:
lassan 2,5 éve. 2 éve élünk együtt. Tudom korai volt, de én ugy làttam akkor még, hogy minden perfekt.
2013. okt. 29. 22:40
13/24 anonim válasza:
Nem emberi a történet. Szedd össze megad, és máshogy add elő...mert nem hiteles.
14/24 A kérdező kommentje:
ezt most nem értem...Ez az èletünk. Szerintem elég hiteles, plàne, h ketten is éljük.
2013. okt. 29. 23:09
15/24 anonim válasza:
Úgy láttad, hogy minden tökéletes miközben, ha elmentetek társaságba hozzád sem szólt, egyedül ültél egy korsó sör felett? A nászéjszakátok is borzalmas volt és azóta is minden. Miért nem válsz el? Nem értem, látod, hogy másokkal el tud beszélgetni hosszasan, nem veszed észre, hogy nem vagytok egymáshoz valók?
16/24 A kérdező kommentje:
Ez a hàzassàg utàn kezdödött el, elötte nem làtszott. nem akarom csak ugy felrugni a kapcsolatot, nem azért mentem hozzà, meg akarom oldani ezt, ös (àllitolag) ö is. persze ha nem megy, akkor el fogok välni, de probàlok türelmes lenni. Csak nem tudom meddig tart...Amiota letette a piät, azota valamelyest javult a helyzet, többet foglalkozik velem, de még mindig nem jo. Én nem ezt a példàt làttam.... most is,én netezek, ö meg zenét hallgat. Kb minden este ez megy...jo, én is dolgozom, fàradt vagyok, ott a hàztartàs is, és valahol màr én is belefàsultam ebbe...minden este a telefont nyomkodom és nasizok...màr meglepi gyertyàs összebujäsokat sem szervezek, miota visszautasitotta, cikinek tartom azt hogy én könyörögjek...de nem tudom meddig birhatom ezt igy....mert nem holnap fogjuk ezt megoldani, de vele szeretném leölni az életem és ö is velem. csak ez igy nehéz lesz...
2013. okt. 29. 23:54
17/24 A kérdező kommentje:
nem hiztam meg, nem hagytam el magam, moràlisan sem:)
2013. okt. 29. 23:56
18/24 anonim válasza:
Akkor mondd meg neki, hogy el fogsz válni és kérdezd meg, hogy ő el akar e, ha azt mondja nem, mondd, hogy te sem, hiszen szereted őt és érzed, hogy ő is szeret, ha nem érzed, akkor is mondd ezt. Mondd meg, hogy látod, mással elbeszélget és nem érted veled miért nem, mondd neki, hogy téged nem érdekel miről beszéltek, csak beszélgessetek, mondjon amit csak akar, ha igényli, akkor ma este is beszélgettek már, ha nem, akkor nem. Ezt még mind ma este mondd meg neki, utána öleld, csókold meg, mondd el neki, hogy szereted és feküdj le aludni, holnaptól pedig ne kezdeményezz beszélgetést, ne szólj hozzá, ne kérdezd, ne mesélj neki semmit, legyél csinos, ha ő szólít meg legyél kedves, legyen tisztaság, legyen finom étel, de ne kezdeményezz, ha ő kezdeményez, fogadd, látni fogja, hogy ez működik és egyre többet akar majd, ha viszont nem történik semmi, ha ő nem kezd el beszélni hozzád, akkor nyisd ki a szemed és lépj.
20/24 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a házasság lőtt nem ivott és minden tökéletes volt. Akkor meg minek mentél hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!