Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért baj a férjemnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj a férjemnek, hogy hétkozbe nem végzek házimunkát?

Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy a férjem minden nap hamarabb ér haza munkábol mint én, ez még nem is lenne baj, de nem tetszik neki hogy hétkozbe elutasítok mindenféle házimunkát. Fozni csak akkor fozok, ha nagyon muszáj, mert általában anyukám vagy anyosom kuld fott ételt, ha mégse marad a melegszendvics, tejbegríz hasonlo dolgok amiket én csinálok majd a férjem mosogat. Minden szombaton kitakarítom a házat, szerintetek nem elég?
2013. okt. 29. 20:43
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
0%
Kíváncsi lennék,hogy honnan veszed ezt a degradáló statisztikád,de borzasztó ember lehetsz,aki se azt nem tudja elfogadni hogy az emberek különböznek és még ennyire önző is vagy+dacos is...Én meg buta és csóró,mert van kedvem főzni...stb?:D Nagyon gáz vagy,de mostmár hagyd abba jó?
2013. okt. 30. 21:31
 42/70 anonim ***** válasza:
Bár nem kérdezted, de igen az számít, nekem, mi a jó. Mert ez az én életem, amit nekem kell élni. Neked nyilván az a jó, ahogy te csinálod. Akkor most ki is az önző? Én is, te is azt csináljuk, ami nekünk jó, csak te még fikázol is engem, valamiféle vélt fölényből. Nem nagyon van több kérdésem, hozzáfűzni valóm.
2013. okt. 30. 22:04
 43/70 anonim ***** válasza:

Hétközben én is csak szintentartást végzek (mosogatás, asztal letakarítás, morzsák felsöprése), ill. minden este összepakolok, mert a 2 kisfiam eszméletlen kupit képes csinálni délutánonként :)

Mosást szoktam még intézni, mert hétvégére nagyon sok összegyűlik és annyit nem győznék, ill. a wc-t, mosdót igény szerint letörlöm.

Hétvégén (ált. szombat délelőtt) porszívózok, felmosok, port törlök, fürdőt-wc-t alaposan kitakarítom, lemosom a konyhaszekrény ajtajait stb.

Főzni hétköznap nem szoktam, mert vagy anyós ad kaját vagy hozok a melóhelyemről, ahol nagyon jó főznek és 500 Ft egy nagy adag kaja.

Páromnak ez így megfelel, de ha nem így lenne, akkor megmutatnám neki, hogy merre vannak a takarítóeszközök és a konyha, főleg ha ráadásul ő ér haza előbb...

2013. okt. 30. 22:25
 44/70 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az ilyen nők viszik a pálmát, mint a 70%-os. 37: Szerintem azért mondogatják ennyire, hogy a nőknek ez a kötelességük stb, mert semmi önbecsülésük, tudják, hogy magukért nem maradna velük a férjük, ezért mindent megtesznek a másikért. Nem egy olyat olvastam itt, hogy ha nem szolgálja ki munka után a pasit (aztán még az ágyban is legyen a toppon persze minden nap, ha van kedve hozzá ha nincs), a pasi el fogja hagyni és keres olyat, ahol ezt megkapja, és akkor nézhet. De mivel nagyon nem boldogok, mert a szíve mélyén mindenki egyenjogú kapcsolatra vágyna, kitalálnak mindenféle elméletet, hogy a nőknek ez a kötelességük, milyen nő az, aki nem látja el a háztartást stb. Szívük joga, nincs ezzel semmi baj, mindenki úgy él, ahogy akar. Csak ne hangoztassák a hülyeségeiket és főleg ne akarják másnak megmondani, hogy mit kéne csinálnia, hogy kéne élnie.
2013. okt. 30. 22:41
 45/70 anonim ***** válasza:
100%
Ohhh es meg magadnak is ellent momdasz 70 szazalekos. Eddog azt harsogtad, hogy a csaladodnak teszed, hogy nem az a fontos, te mit szeretsz. 41. valaszban viszont neked kedved van fõzni... Ejnye, neked csak az a fontos, amihez neked kedved van? :-P
2013. okt. 30. 23:12
 46/70 anonim ***** válasza:
100%

22:41-es, 100 %-ig osztom a véleményed.

Egyetlen észérvet nem tudnak felhozni amellett, hogy egy szintén dolgozó nőnek miért van több kötelessége otthon, mint férjeurának, kivéve azt szajkózzák, hogy ha nem csinálod, hogy tipp topp háziasszony vagy,akkor majd elhagy a zurad.

Eszükbe sem jut, hogy kevésbé megalázkodó nőtársaik, nem biztos, hogy annyira megrogynának, ha nem lenne mellettük egy pasáskodó férfi.

Engem nem kell eltartani, nem szorulok rá egy férfira sem, akkor miért is lenne nekem több kötelezettségem a KÖZÖS otthonban, mint a férjemnek?

Egyetlen egyszer szeretnék már erre egy normális indokot hallani.

2013. okt. 31. 00:51
 47/70 anonim ***** válasza:
0%

Én nem mondtam ilyet,hogy "kötelesség". Látom teljesen "más világban" éltek.Nekem az okoz örömet,ha a családomat boldognak láthatom.Nekem ebben van a kedvem,ez a boldogságom!:) Érdekes,hogy ezt is próbáljátok kiforgatni,miközben szerintem evidens amit írtam.

Kedves 46! Neked pedig linkelek egy értelmező kéziszótárat,mert tényleg olyan érzésem van,mintha nem egy bolygón lennénk: [link]

Mindenkinek üdv.:a Vénuszról!:)

2013. okt. 31. 07:38
 48/70 anonim ***** válasza:
100%

Naháááát, hogy te milyen önző vagy, neked csak az számít, amit TE szívesen csinálsz? :O

Nézd nincs azzal probléma, amit te csinálsz, azzal van a probléma, hogy mindenkinek megpróbálod bemagyarázni, hogy ez nemhogy normális, hanem alapvető MINIMUM. Holott nem.

Ja, és az én párom anélkül is nagyon boldog hogy naponta fényesre nyalnám a vala.át, és az egész házat Domestosszal. Akkor nem te csinálsz rosszul valamit, hogy nálatok akkor van boldogság, ha kidolgozod a beled? Most mi a fontos, a te társaságod, vagy hogy takaríts, és tiszta legyen a ház?

Nem tudom... nálunk nincsen patika tisztaság és múzeumi rend, de a párom minden nap elmondja, hogy szeret, gyönyörű vagyok, és nagyon boldog velem. Nekem ennyi elég, de te nyugodtan takaríts csak, és ha marad egy kis időd este, átugorhatsz hozzánk is, nem fogok megsértődni...

2013. okt. 31. 08:40
 49/70 anonim ***** válasza:
0%

úristen, én csak olvasom a kommenteket, és nevetek. Annyira primitívek vagytok. Én nem mondom el, hogy megy otthon, mert úgy látom, bármit is mondanék, le lennék hurrogva. Inkább az tűnt fel, mint semleges félnek, hogy akik "művelt" és "tanult" nőknek mondják magukat, azok kivétel nélkül azt írják, hogy szolgálják az urukat, megalázkodnak, lealacsonyodnak azok a nők, akik otthon élvezetből végeznek házimunkát. A másik oldal, "a műveletlenek" meg nem szapulják a másik oldalt, hogy milyen gáz, biztos nincs olyan rend nálad, mint nálam, csak elmondják, hogy igen, ők többet takarítanak főznek, mert így boldogok. Akkor mégis ki a tudatlan? aki a másikat szapulja, hogy milyen gáz, hogy egész nap takarítasz, és a férjed megaláz, vagy az, aki nem szapulja a másikat, csak elmondja, hogy nekik így jó.

Nem tudom, érthető-e, amit szerettem volna mondani :D

és most LEHET LEPONTOZNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!

2013. okt. 31. 09:31
 50/70 anonim ***** válasza:
0%

25,34,36,38,41,47-es válaszokat írtam,most nagyjából át is futottam őket,mert nem értem a reakcióitokat,de sehol nem írtam olyat,hogy mit kéne tennetek,vagy hogy kötelesség,vagy hogy minimum.A fő válaszom a kérdésre is eleve az volt,hogy elég a heti egyszeri takarítás.:)Szóval tényleg NEM értem,hogy mi a gondotok.

"Naháááát, hogy te milyen önző vagy, neked csak az számít, amit TE szívesen csinálsz? :O " ->Nem érzed a különbséget köztünk? Akkor példálózom: Te akkor főzöl ha megéhezel + ha kedved tartja. Nekem mindig van kedvem,mert imádok alkotni a konyhában de nyilván ezt akkorra és úgy ütemezem,hogy akinek a kedvére akarok tenni annak jó legyen (időben és minőségben is).Nekem ez az elsődleges. Miért baj ez,hogy mások vagyunk?

"nálatok akkor van boldogság, ha kidolgozod a beled?" Nekem,amit a(z ismétlem) SAJÁT családomért teszek,azt nem fogom fel munkának....

"Most mi a fontos, a te társaságod, vagy hogy takaríts, és tiszta legyen a ház? " Párom ha itthon van,tuti nem takarítok!:) Nem is tudom ezt honnan veszed,vagy hol láttad ezt,amiből tévesen következtetsz esetemben is.

Egy szó mint 100,nem tudom mivel húztam fel itt a népet!:)

2013. okt. 31. 09:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!