Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is normális az, hogy a férjem semmi házimunkát nem csinál?
Nálunk úgy van, hogy a férjem vállalkozó és elég sokat dolgozik. Viszont jóval többet keres mint én. Én valamivel kevesebbet dolgozok és jóval kevesebbet keresek nála. Ezért ő úgy véli, hogy mivel ő sokkal többet keres és időben is valamennyivel többet dolgozik ezért már a házimunka nem az ő dolga.
Meg is mondja kerek perec, hogy ő nem hajlandó semmi házimunkára! Egyedül a kertet tartja rendben. Lenyírja a füvet, megmetszi a fákat, nyírja a sövényt és hasonlók. Ja és a kocsikat ő takarítja. Ezekre viszont nyösztetni sem kell. Ha látja, hogy időszeri ezeket megcsinálni akkor önállóan megcsinálja. De ennyi! Ezeken kívül nem csinál semmit! Múltkor csak annyira kértem meg, hogy pakoljon be a mosogatógépbe. Erre azt mondja nekem, hogy őt nem azért teremtették a földre, hogy mosogasson. Pedig csak a gépbe kellet volna bepakolni. Vagy valamit véletlen kiönt akkor nem takarítaná ám össze. Hanem szól nekem, hogy kiöntött valamit és takarítsam már össze. Vagy pl enni sem tud önállóan. Azt is úgy kell elé tenni! Egy rántottát nem tudna megcsinálni. Volt olyan, hogy egy sürgős munka miatt éjszakába nyúlóan dolgoztak napokon keresztül. Ilyen hajnal 2-3 körül ért haza és mindig felébresztett, hogy adjak neki enni mert éhes.
Szóval szerintetek ez normális viselkedés?
Nem lenne ezzel semmi baj, ha neked is így lenne jó. Az én férjem se csinál a lakáson belül semmit (hála az égnek), de én meg kint nem csinálok semmit, az az ő dolga. De nekünk így jó.
HA ez neked nem felel meg, akkor ez nem normális viselkedés, mert figyelmen kívül hagyja a te kérésed, igényed.
Nekem az normális, ami megegyezésen alapul és mindkét fél elégedettségét hozza.
Ha mi másként látjuk az mit változtat?
Nekem tök természetes, hogy a párommal ott segítünk egymásnak ahol tudunk. Szerintem ha valóban szeretsz valaki akkor avval ezt nem csinálod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!