Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért baj a férjemnek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj a férjemnek, hogy hétkozbe nem végzek házimunkát?

Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy a férjem minden nap hamarabb ér haza munkábol mint én, ez még nem is lenne baj, de nem tetszik neki hogy hétkozbe elutasítok mindenféle házimunkát. Fozni csak akkor fozok, ha nagyon muszáj, mert általában anyukám vagy anyosom kuld fott ételt, ha mégse marad a melegszendvics, tejbegríz hasonlo dolgok amiket én csinálok majd a férjem mosogat. Minden szombaton kitakarítom a házat, szerintetek nem elég?
2013. okt. 29. 20:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:

Én hetente egyszer főzök, van, hogy hétvégén, van hogy hét közben, ez random.

Hogy mikor mosok fel, porszívózok, ez kicsit hümm. Amikor muszáj. De általában alkudozunk, hogy te porszívózol, én felmosok. WC-t a párom szokta tisztítani, mert valamilyen rejtélyes okból szeret játszani a domestos-szal :D mosogatógép van, de én pakolászom ki-be. De nem is értem, hány naponta kéne szerinte takarítani? még a főzés egy dolog adott esetben, de azt is lehet ketten, ha már elvárja...

2013. okt. 30. 18:20
 32/70 anonim ***** válasza:

16-os

Részben megértelek, másfelől...

Ezek szerint asszony keljen 7-kor álljon neki főzni 8-9-kor, mire te felkelsz 10-11-kor legyen húsleves szag? WTF? Ám lehet, hogy én értettelek félre.

Mondjuk nálunk hétvégén eleve kizárt az 'ebéd' mert délben kelünk, ezt nyilván a gyerekek majd megcsáklyázzák, de én kényelmesen felkelek, kávézok, reggelizek, csinálom a reggeli dolgaimat, aztán mikor megéhezem délután 4 körül, főzök valamit, aztán 5-kor megesszük, aztán majd eszünk valamit 8-9-kor is, ha éhesek vagyunk.

De én sem főzök leves-második-desszertet. Részben azért mert nem is szeretem a levesek jó részét, sütni meg nem szeretek, persze mindig van itthon egy kis nasi, így ha azt kiteszem egy tálra, az desszertnek minősül?

Amúgy én is gyakran sütök ki mirelit ezt-azt, de ha a párom közli, mit szeretne enni, akkor megcsinálom, de a bevett válasz nálunk: mindegy csak sokat. Pedig az ő anyukája i nagyon jól főz és ő tipikus perfekt háziasszony, amilyen én sosem leszek. Melózik, hazamegy, főz, takarít kicsit, tévézik, ilyesmi. Enni lehet a wc-ből nála. Hál isten a párom nem várja el tőlem, hogy így nyomjam...

2013. okt. 30. 18:35
 33/70 anonim ***** válasza:
100%
Akik írják, hogy ők kiszolgálják a párjukat/férjüket, mindent megcsinálnak otthon munka után mit kapnak cserébe? Vagy miért csináljátok? Komolyan érdekel, mert el sem tudom képzelni, miért áll be valaki magától cselédnek.
2013. okt. 30. 19:18
 34/70 anonim ***** válasza:
0%

Aki szerint "cseléd" az,aki a SAJÁT családjáról gondoskodik,aki a SAJÁT családja után takarít és szintén a SAJÁT családjának főz,annak komoly felfogási problémái vannak (most majdnem csúnyábbat írtam).

De szerintem ez is sokat mondó: "Részben azért mert nem is szeretem a levesek jó részét, sütni meg nem szeretek..." Te mit szeretsz csak az a lényeg?

De 33 akkor is viszi a pálmát.

25 voltam.

2013. okt. 30. 19:31
 35/70 anonim ***** válasza:
100%

34

Értem, tehát mindegy, hogy nem szeretek sütni, süssek csak, mert a Zuram azt akarja? Vagy most mi van? Ha sütit akar, majd veszünk a cukrászdában.

Főzni szeretek, ha van kedvem, ha nincs kedvem, nem főzök.

Mit szeretek? Dolgozni például. Mit nem szeretnék? Munka után dolgozni.

2013. okt. 30. 19:49
 36/70 anonim ***** válasza:
0%
Nem kérdeztem,hogy mit szeretsz,vagy mit nem,hanem azt kérdeztem,hogy csak az a lényeg-e,hogy Te mit szeretsz.De látom igen.:)
2013. okt. 30. 20:15
 37/70 anonim ***** válasza:
100%
Csak halkan jegyzem meg, hogy tényleg, a férfiak kb 90%a nem varja ezt a felesegetől. Inkább egyes, nem irom, hogy buta, inkabb műveletlen es a korral nem fejlődö nőtársak keltik egyes nőkben ezt az erzest, hogy ez elvaras. Es majd sajnos ezt adja tovabb a lanyanak majd. Hogy ferfinak több jar, hogy ki kell szolgalni, hogy nem baj, ha nincs kedved, de kötelesseged...stb. Egyebkent olyan ez, mint az rab orszagokban a nök körülmetelese. Reg nem a ferfiak ragaszkodnak hozza, hanem az anyak, a csalad nötagjai. Szomoru de a nök legnagzobb ellensegei maguk a nök.
2013. okt. 30. 20:15
 38/70 anonim ***** válasza:
0%
MŰVELETLEN?:o Bennem mellesleg nem tudnál olyan érzést kelteni,hogy mondjuk a hó piros,ha egyszer tudom,hogy fehér.
2013. okt. 30. 20:36
 39/70 anonim ***** válasza:
100%

A párom 3 hónapig munkanélküli volt, én 6kor elmentem itthonról és 5 körül értem haza. Ő addig tv-zett, vett magának reggelit stb.

Mikor hazaértem, elvárta hogy álljak neki takarítani. Közöltem vele, hogy ez nem így működik, szépen meg tudja csinálni ő is.

2013. okt. 30. 21:03
 40/70 anonim ***** válasza:
100%
Igen, müveletlen, tanulatlan. Tanult nökre a legkevesbe jellemzö az alarendelt magatartas. Különösen ha anyagilag is biztos labakon all. Nem arròl van szò, hogy olykor nem lehet a másik kedvére tenni, ès miatta fözni pl. De mindezt napi szinten, faradtan, munka utan, na az már önmagunk alàrendelése a màsik vàgyának. Èn nem rendeznèm be erre az életem. Különösen akkor nem, ha el is vàrnàk.
2013. okt. 30. 21:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!