Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj a férjemnek, hogy hétkozbe nem végzek házimunkát?
Én hetente egyszer főzök, van, hogy hétvégén, van hogy hét közben, ez random.
Hogy mikor mosok fel, porszívózok, ez kicsit hümm. Amikor muszáj. De általában alkudozunk, hogy te porszívózol, én felmosok. WC-t a párom szokta tisztítani, mert valamilyen rejtélyes okból szeret játszani a domestos-szal :D mosogatógép van, de én pakolászom ki-be. De nem is értem, hány naponta kéne szerinte takarítani? még a főzés egy dolog adott esetben, de azt is lehet ketten, ha már elvárja...
16-os
Részben megértelek, másfelől...
Ezek szerint asszony keljen 7-kor álljon neki főzni 8-9-kor, mire te felkelsz 10-11-kor legyen húsleves szag? WTF? Ám lehet, hogy én értettelek félre.
Mondjuk nálunk hétvégén eleve kizárt az 'ebéd' mert délben kelünk, ezt nyilván a gyerekek majd megcsáklyázzák, de én kényelmesen felkelek, kávézok, reggelizek, csinálom a reggeli dolgaimat, aztán mikor megéhezem délután 4 körül, főzök valamit, aztán 5-kor megesszük, aztán majd eszünk valamit 8-9-kor is, ha éhesek vagyunk.
De én sem főzök leves-második-desszertet. Részben azért mert nem is szeretem a levesek jó részét, sütni meg nem szeretek, persze mindig van itthon egy kis nasi, így ha azt kiteszem egy tálra, az desszertnek minősül?
Amúgy én is gyakran sütök ki mirelit ezt-azt, de ha a párom közli, mit szeretne enni, akkor megcsinálom, de a bevett válasz nálunk: mindegy csak sokat. Pedig az ő anyukája i nagyon jól főz és ő tipikus perfekt háziasszony, amilyen én sosem leszek. Melózik, hazamegy, főz, takarít kicsit, tévézik, ilyesmi. Enni lehet a wc-ből nála. Hál isten a párom nem várja el tőlem, hogy így nyomjam...
Aki szerint "cseléd" az,aki a SAJÁT családjáról gondoskodik,aki a SAJÁT családja után takarít és szintén a SAJÁT családjának főz,annak komoly felfogási problémái vannak (most majdnem csúnyábbat írtam).
De szerintem ez is sokat mondó: "Részben azért mert nem is szeretem a levesek jó részét, sütni meg nem szeretek..." Te mit szeretsz csak az a lényeg?
De 33 akkor is viszi a pálmát.
25 voltam.
34
Értem, tehát mindegy, hogy nem szeretek sütni, süssek csak, mert a Zuram azt akarja? Vagy most mi van? Ha sütit akar, majd veszünk a cukrászdában.
Főzni szeretek, ha van kedvem, ha nincs kedvem, nem főzök.
Mit szeretek? Dolgozni például. Mit nem szeretnék? Munka után dolgozni.
A párom 3 hónapig munkanélküli volt, én 6kor elmentem itthonról és 5 körül értem haza. Ő addig tv-zett, vett magának reggelit stb.
Mikor hazaértem, elvárta hogy álljak neki takarítani. Közöltem vele, hogy ez nem így működik, szépen meg tudja csinálni ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!