Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj a férjemnek, hogy hétkozbe nem végzek házimunkát?
Kedves 4-es. Én vagyok olyan hülye hogy 2 naponta takaritom a fürdőt, lévén 3 gyerek van ebből 1 még összefogdos mindent.
Amúgy amikor munkanèlküli voltam, gyerek se volt akkor is igy takaritottam. Én ezt láttam gyerekkoromban, szeretem a tisztaságot, de nem hiszem hogy ezért le kell hülyèzni valakit.
3-as voltam.
Elég káthavonta egyszer takarítani, ... ugyanis a lerakódott kosz gátolja a további kosz lerakódását és az immunrendszert is készültségben tartja !
Mond meg férjednek próbáljátok ki !
Nekem csak az asszony főzési szokásával van bajom, de már nem mondom neki, mert megsértődik. Az rendben van, hogy hétköznap nem főz minden nap, vagyis egyáltalán nem, mert általában este érünk haza, de a vacsorát is mindig én készítem el a gyerekeknek, ami általában hideg kaja, vagy virsli, bundáskenyér, melegszendvics, tojás...
Szombat, vagy vasárnap szokott ebédet készíteni, de nem úgy kell elképzelni, hogy leves, meg főétel, desszert, hanem túlnyomó részt fagyasztott kaját süt ki. Ráadásúl általában kevés is.
Nekem hiányzik az "otthon illata", ha értitek mire gondolok, amikor még anyámékkal laktam, hétvégén reggel már arra keltem, hogy mindenféle finom illatok lepték el a lakást (példáúl a fővő húslevesé, az valami isteni). Sajnos a kölkeim ebből kimaradnak, helyette marad a "fritőz" unalmas büdösen olajos szaga.
Hát ha mindketten dolgoztok, te még többet is, akkor ugyanannyit (illetve neki többet) kéne még otthon is tenni-venni...
Hogy a férjednek pontosan mi a baja, az eddig nem derült ki. De hogy én nem bírnám elviselni, hogy folyton az egyik vagy másik anyós főzicskéljen és hordja oda, az biztos... Jó, ha otthon vannak, unatkoznak, néha oké, hozzanak, de hogy ez legyen jellemző a legtöbb hétköznapra, az durva.
2 főre munka mellett is simán meg lehet oldani a mindennapi melegételt, főleg ha más munkát nem csináltok. Ja, a hétvégén elő lehet készíteni a hétközbeni főznivalót, sok kaját le lehet fagyasztani pl. Nem olyan bonyolult ez...
"Miért baj a férjemnek, hogy hétkozbe nem végzek házimunkát?"
Ezt én honnan tudjam???! :)
Nekem nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!