Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
A férjem már másodszor vett fel úgy kölcsönt, hogy én csak utólag tudtam meg. Mind a kétszer lebukott vele. Az elején megbeszéltük, hogy közös kasszán leszünk, én ezt be is tartom,az utolsó fillérig beteszem a fizetésem, de Ő folyamatosan átver. Pénz szűkében voltunk, azt mondta ezért vette fel a kölcsönt. De ezt miért nem lehet megbeszélni előtte.

2013. okt. 28. 10:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
74%
De most hiába lesznek külön kasszán, a kölcsön mégis közös, nem? Egyáltalán ilyen esetben hogy lehet kölcsönt felvenni a házastárs tudta nélkül? Én elválnék, mert egyszer csak arra fogsz ébredni, hogy belefulladsz az adósságba, és senkit nem fog érdekelni, hogy nem is tudtál róla...
2013. okt. 28. 13:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha anyagilag nem beszámítható, akkor alap, hogy külön kassza és válás, hogy ne legyél felelős semmiért. Attól még maradhattok együtt, ha úgy érzed szükséged van erre az emberre.
2013. okt. 29. 13:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!