Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
A férjem már másodszor vett fel úgy kölcsönt, hogy én csak utólag tudtam meg. Mind a kétszer lebukott vele. Az elején megbeszéltük, hogy közös kasszán leszünk, én ezt be is tartom,az utolsó fillérig beteszem a fizetésem, de Ő folyamatosan átver. Pénz szűkében voltunk, azt mondta ezért vette fel a kölcsönt. De ezt miért nem lehet megbeszélni előtte.2013. okt. 28. 10:40
1/12 anonim válasza:
Én elgondolkodnék a váláson, pedig nem vagyok hirtelen tipus. De vagy együtt csináljuk a dolgokat, vagy külön, de nem egymás háta mögött..
2/12 anonim válasza:
Mert abszolút nem tisztel téged, ez alapján inkább tűnsz törvényes cselédnek, mint feleségnek - a férjed szempontjából.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen, azt én is megkérdeztem tőle, hogy milyen család vagyunk.Az a legrosszabb, hogy ha nem kérdezem meg tőle, hogy mennyi pénz van nála ,el sem mondja.
2013. okt. 28. 10:47
4/12 anonim válasza:
Akkor nálatok a külön kassza lesz a megoldás ha egyébként jól megvagytok. Körülbelül tudod mennyi megy el egy hónapban (kaja, rezsi) annak a felét kérd el tőle, a többi pénzével pedig csináljon amit akar. Illetve még azt is megtenném, hogy szerződést írnék egy ügyvéddel, hogy válás esetén egyedül fizeti a hitelt vissza mivel azt a megkérdezésed és a beleegyezésed nélkül vette fel.
5/12 anonim válasza:
A külön kassza JOGILAG nem létezik egy házasságon belül, és az iylen. "Illetve még azt is megtenném, hogy szerződést írnék egy ügyvéddel, hogy válás esetén egyedül fizeti a hitelt vissza mivel azt a megkérdezésed és a beleegyezésed nélkül vette fel" teljesen érvénytelen. Ha netán válasra kerül a sor (vagy akárcsak a férj nem fizet), a feleség autómaitkusan köteles kifizetni a hátralévö adóságot.
6/12 anonim válasza:
Akár külön kassza, akár nem, a házasság alatt felvett kölcsönök felét neked is fizetned kell, mivel közös háztartásban éltek.
7/12 anonim válasza:
Én tuti megmondanám neki hogy ha még egyszer ilyet csinál a hátam mögött akkor vége lesz . Ne hagyd hogy szórakozzon ilyen fontos dologban a hátad mögött.
8/12 anonim válasza:
Sürgősen add be a válást, mert sec perc alatt utcára fogsz kerülni.
A férjed egy szélhámos, aki soha nem fog megváltozni, de előbb-utóbb akár bűncselekmény elkövetésébe is belesodorhat a tudtod nélkül.
9/12 anonim válasza:
8-as vagyok: hacsak már meg nem tette, hiszen csak arról a cselekedeteiről tudsz, amikkel előtted lebukott.
Ki tudja, hogy még mi mindent követett el a hátad mögött?!
10/12 anonim válasza:
a felvett pénzt mire költötte egyáltalán? Nálatok tényleg jobb lenne a külön kassza..jobban járnál
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!