Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Akik megcsalta a feleségét miért tettétek? Megbántátok? Kiderült esetleg vagy megmondtátok?
Úgy látom, aki válaszol, azt gondolkodás nélkül lepontozzák. Annak aki ezt csinálja, üzenem, hogy talán pszichológushoz kellene járnia, és nem erre az oldalra.
Egy sokkal fiatalabb nővel csaltam meg a feleségem. Együttérzésből volt, nem tetszett, de mindketten rossz passzban voltunk. Meg is mondtam neki, de akkor is akarta, azt hittem jót csinálok, de persze rossz vége lett. Először sok kedvem nem is volt hozzá, de aztán tetszeni kezdett az egész. A lány sokkal fiatalabb volt, úgy is viselkedett. Olyan volt mint egy időutazás, visszajöttek a fiatalkori szép emlékeim. Ezt volt benne a jó. A rossz az, hogy egyszerűen nem illettünk össze. Nem bántam meg, mert fontos tapasztalat volt. Ha ez nem lett volna, azt hiszem mindig vágytam volna egy fiatalabbra. Éppen ezért, hogy visszahozza a szép dolgokat, de ennek biztos nem lettem volna tudatában. Így meg kiderült, hogy nem attól lesz jobb, ha egy fiatal nővel vagyok.
tüttürürürürü bla-bla-bla "akkor keress mást magadnak"
Ok.
Kerestem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!