Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Akik megcsalta a feleségét miért tettétek? Megbántátok? Kiderült esetleg vagy megmondtátok?
Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 21:49
2/29 anonim válasza:
Nem bánjuk meg, nem valljuk be, nem derül ki. Mindenki boldogan él tovább. Nem is értem minek bonyolítani.
3/29 anonim válasza:
Feleseget meg sosem csaltam meg mer nem volt, de bno vel volt h kulon buliban, mind 2nknek jo volt a buli.
Aztan akit teleg szerettem akkor teleg nem neztem felre en hulye, o megcsalt otthagyott... Ezekutan mirol beszelunk?
4/29 anonim válasza:
esküvői készülődés közben is becsúszott egy baleset...van ilyen.
5/29 A kérdező kommentje:
köszönöm az őszinte válaszokat
2013. okt. 24. 20:45
6/29 anonim válasza:
a 4. válasz igenis hasznos volt, ha nem is tetszett.
7/29 A kérdező kommentje:
nekem tetszett valójában csak az szólt arról amit kérdeztem
2013. okt. 24. 21:06
8/29 anonim válasza:
Fiatalon házasodtam az exel, később behozta a vallást a kapcsolatunkba, szex csak gyereknemzésre. Mellette idegbeteg volt akivel lehetetlenné vált az élet. Türelmi idő után jöttek a nők sorba. Volt lebukás is több, volt ami sose tudódott ki, egy idő után már nem csináltam titkot belőle. A mostani feleségemhez hűséges vagyok, egymásnak mindent megadunk.
9/29 anonim válasza:
Láttam akkor is a kérdésed,amikor kiírtad,meg most is nézem pár napja,hogy ki van emelve,de nem nagyon tolonganak mi?:) Bocsi,de épp ezért írok,remélem nem baj,mert nem vagyok férfi.Én is vártam volna ide válaszokat,kíváncsi lettem volna....Szóval női oldalról megközelítve a dolgot,tulajdonképpen csak arra az egy kérdésedre tudok 100%-ig biztosat válaszolni,hogy: kiderült és nem,nem mondta meg.Sőt,az utolsó utáni pillanatban is még tagadta,a végletekig.Talán itt is ezért ekkora a csönd.:)
10/29 anonim válasza:
Én a kettes válaszoló vagyok, de nem értem miért lett ennyire lepontozva a válaszom. Szerintem a kérdésre válaszoltam. Ki kéne fejteni bővebben? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!