(nálam) Idősebbek! Mik azok a dolgok amiket megbántatok az életetekben? Nyilván nem konkrétumokra, hanem általános dolgokra lennék kíváncsi.
Ilyenre gondolok pl h nem élvezted a napjaidat, túl sokat dolgoztál, túl sok alkoholt ittál, nem tanultál jól suliban, nem töltöttél elég időt a gyerekeiddel stb.
Én 16/f vagyok, kíváncsi lennék a hozzászólásaitokra nagyon :D
Köszönöm, Üdv
Azt, h nem voltam simulékonyabb.
És azt, h sietettem az időt.Ráértem volna egy csomó dologgal később is.
Azt, hogy nem ittam és nem dohányoztam, SOSEM bántam meg, mert látom, mit művelt a többi kortársammal. Most már ők rinyálnak, hogy milyen nehéz leszokni, meg mennyi pénz ment el rá, amit én eltettem későbbre.
Azt, hogy nem tanultam jobban és többet, megbántam. A tudás tényleg hatalom. Most igyekszem pótolni, és még fogom is, ha a gyerekeim iskolásak lesznek (még van pár évem...).
A munkáimat sem bántam meg, mert még a legpocsékabb melóból is tanultam valamit.
A gyerekekkel meg igyekszem sokat együtt lenni, még picik, de hamar megnőnek...
27/N
Azt, hogy nem mentem ki külföldre tanulni vagy dolgozni, legalább fél évre. Kétgyerekes anyaként ennek már búcsút mondhatok.
27/N
Ha újra kezdhetném az életemet, SOHA nem vennék fel hitelt SEMMIRE! Még lakásra sem!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!