Szülők! Ütöttétek már meg a gyereketeket? Mi volt az ok? Megbántátok?
jézusom...remelem nincs gyereked.
a neveltetésen múlik ki milyen gyerek,olyan amilyenné nevelted,tetted!
A testi fenyítés ellen kardoskodóknak rendszerint vagy nincs gyerekük, vagy még nagyon picike, esetleg egy szem, genetikailag szófogadó kislánnyal vannak megáldva. Minden más esetben előbb-utóbb előfordul, hogy elszakad a cérna.
Én sem vagyok a verve nevelés híve, de néha igenis előfordul. És nem bánom meg. Kisfiam nemrég hihetetlen nehéz heteken ment át, folyamatosan hisztizett, csapkodott valamiért, egész nap ordított, mint akit nyúznak. Múlt héten az apja megelégelte, és miután fél órán keresztül nem tudtuk lecsillapítani (az ok az volt, hogy nem nézhette meg a nyolcvanadik autós videót a Youtube-on), csapott párat a pelusára. Milyen érdekes, azóta nyugi van.
Nem tudom, miért erre a témára van kihegyezve mindenki, szerintem a csecsemő sírni hagyása meg később a folyamatos ordítozás sokkal rosszabb hatással van egy kisgyerekre, mint egy nagy ritkán előforduló popsira csapás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!