Támogatnátok a gyereketeket továbbra is, ha összeköltözött a párjával?
Értem ezalatt: A srác egyetemista, a szülei fizetik az albérletét, kajáját stb (plusz ugye az ösztöndíja). Ha összeköltözne a párjával gyakorlatilag ugyanez a helyzet, csak a költségek feleződnének.
Vagy ha elég nagy az összeköltözéshez tartsa el magát?
Mi a véleményetek? (Az egyetemen gyakorlatilag reggeltől-estig van...)
Az egyetem 6 éves, a szülők azt ígérték, fizetik ameddig tanul és látják, hogy halad...
A lánnyal 5 éve van együtt. A fiú nem felelőtlen, nem költekezik egyáltalán. Jól tanul.
Persze, ha tanul, pláne. Nekem mindegy, hogy a nőjével lakik vagy egy pasi lakótárssal, attól még én taníttatom. Majd ha lesz munkája, akkor legyen önellátó.
De még akkor is segítenék neki, nálunk már gyerek is van, anyám mindig vesz neki ruhákat, pelenkát, játékot, nemcsak akkor, ha szülinapja van, nekünk ez is támogatás. Sőt a lakásba is adtak.
minket támogattak a szüleink, igaz nem albiba, hanem saját lakásba költöztünk, ami az enyém.
így nem kerülünk sokkal többe, mintha otthon laknánk.
mostmár dolgozunk, de néha kapunk kaját, vagy jelesebb alkalomra valami berendezési tárgyat.
20onévesen mit tébláboljon otthon az ember, ha van lehetősége saját életre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!