Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Támogatnátok ilyenben a...

Támogatnátok ilyenben a párotokat?

Figyelt kérdés
Párommal közösen vittünk egy kocsmát,de abbahagytuk,mert problémák voltak vele. Nekem pincér végzettségem van,de jelenleg nincsen munkám. Párom már egy ideje mondogatja,hogy bele akar kezdeni ismét valamiféle vendéglátó helybe,és nekem sem kellene munka után keresgélnem,mert egyértelműen én dolgoznék benne,de eddig nem találtunk megfelelő helyet. Tegnap viszont azzal jött haza,hogy úgy néz ki talált egyet. Egy night club-ot bérbe adnak a közelben. Na most nem tudom mit mondjak erre. Az oké,hogy én pultoznék,de vannak fenntartásaim azzal,hogy olyan helyet üzemeltessünk,ahol félpucér lányok rúdon csúszkálnak(ráadásul én hallottam erről a helyről,hopgy itt a lányok nem csak táncot vállalnak). Sajnos amúgy is féltékeny típus vagyok,és mindent megteszek,hogy ezt a rossz tulajdonságomat kordában tartsam(aki szintén féltékenykedő tudja miről beszélek,de ez valahogy kiverte nálam a biztosítékot. Nem tudom mit mondjak erre a night club ötletre?
2011. jún. 29. 13:12
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
81%
Ez azért egy kicsit sok. Én nem szívesen támogatnám. Biztosan tudnátok találni más helyet is.
2011. jún. 29. 13:14
 2/43 anonim ***** válasza:
87%

Hát, én személy szerint nem mennék bele. Egy night club vezetőjének nem egy (házas)párt tudnék elképzelni, akiknek esetleg kisgyerekeik is vannak, hanem egy facér férfit, akinek ekörül forog az élete.

Másfajta vállalkozásba belemennék, de olyanba, ami erotikával s szexel kapcsolatos, biztos, hogy nem...

2011. jún. 29. 13:16
 3/43 A kérdező kommentje:
Hát én is úgy gondolom,hogy találhatnánk mást is.
2011. jún. 29. 13:17
 4/43 anonim ***** válasza:
76%
Kizárt, és én nem vagyok féltékeny típus sőt!!! De ebben nem hogy nem támogatnám hanem egyenesen akadályoznám!!!
2011. jún. 29. 13:18
 5/43 anonim ***** válasza:
81%

Tutira nem.

Mondjuk én a kocsma ellen is berzenkednék, mert nekem nem szimpatikus mások nyomorából meggazdagodni, de nem ítélem el ha valaki ilyet csinál, mert senki nem kötelez senkit arra, hogy alkoholista legyen belőle.

2011. jún. 29. 13:19
 6/43 anonim ***** válasza:
62%
Én simán belemennék. Valószínűleg lényegesen nagyobb bevételetek lesz, mint egy kocsmából lenne. A félpucér lányokra meg idővel úgyis immunis lesz a párod. Na meg vezetőként nem is kell mindig ott lennie, esélyes, hogy te többet leszel a helyen, mint ő, nem?
2011. jún. 29. 13:20
 7/43 anonim ***** válasza:
63%
Mindenképpen próbáld meg lebeszélni róla. Én éjjel-nappal azon aggódnék, nehogy bepróbálkozzon nála az egyik táncos csaj.
 8/43 A kérdező kommentje:

Neki van egy másik munkahelye is,valószínűleg nem a club-ban töltené az idejét,de mi van ha ezentúl nem a presszóban jönnének össze a haverokkal,hanem itt? Attól tartok,hogy egy ilyenre még a legerősebb kapcsolat is rámehet. :(

Szeretném én őt támogatni,de valahogy nem egy ilyenben. Hogyan beszélhetném le róla?

9/43 A kérdező kommentje:
Én is azt gondolom,hogy ezekben a csajokban nem lehet bízni,csak idő kérdése mikor próbálkoznának be!
2011. jún. 29. 13:21
 10/43 anonim ***** válasza:
68%

:S Hát, én még kocsmát sem nyitnék (apum alkesz)..

Nem tudom, hogy beszélhetnéd le róla... Ennyire ragaszkodik hozzá? Mond azt neki, hogy valahogy nem lenne kedved egy night clubban dolgozni, a másik meg, hogy zavarna a sok félmeztelen nő... és, hogy féltenéd a kapcsolatotokat.

2011. jún. 29. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!