Párommal közösen vittünk egy kocsmát,de abbahagytuk,mert problémák voltak vele. Nekem pincér végzettségem van,de jelenleg nincsen munkám. Párom már egy ideje mondogatja,hogy bele akar kezdeni ismét valamiféle vendéglátó helybe,és nekem sem kellene munka után keresgélnem,mert egyértelműen én dolgoznék benne,de eddig nem találtunk megfelelő helyet. Tegnap viszont azzal jött haza,hogy úgy néz ki talált egyet. Egy night club-ot bérbe adnak a közelben. Na most nem tudom mit mondjak erre. Az oké,hogy én pultoznék,de vannak fenntartásaim azzal,hogy olyan helyet üzemeltessünk,ahol félpucér lányok rúdon csúszkálnak(ráadásul én hallottam erről a helyről,hopgy itt a lányok nem csak táncot vállalnak). Sajnos amúgy is féltékeny típus vagyok,és mindent megteszek,hogy ezt a rossz tulajdonságomat kordában tartsam(aki szintén féltékenykedő tudja miről beszélek,de ez valahogy kiverte nálam a biztosítékot. Nem tudom mit mondjak erre a night club ötletre?
még annyi, hogy ahogy előttem is írták, vannak kockázatok ebben, több, mint egy étterem, kocsma vagy cukrászda üzemeltetésében. tessék belekalkulálni, de továbbra is tartom: a lehetőségeket és a kockázatokat mérlegelve, RACIONÁLISAN kell ebben dönteni, nem féltékenységi hóbortok alapján.
2011. júl. 8. 11:40
32/43 A kérdező kommentje:
Féltékenységi hóbort? Ha voltál már féltékeny,akkor tudhatod,hogy ez nem csak egy hóbort tud lenni!
Ha támogatnám benne,vagy ha nem de ő mégis belevág akkor csakis úgy,hogy én pultozom! Vendéglátós végzettségem van,hülyeség lenne,nem kihasználni azt a lehetőséget,hogy egyel kevesebb pultosnak kelljen fizetni. Vagy ha már ilyen helyet üzemeltetünk én menjek el egy étterembe dolgozni? Az elég nagy marhaság lenne szerintem.
2011. júl. 8. 12:04
33/43 napietus válasza:
szerintem meg a cég hitlét rontja, ha ilyen helyen a tulaj nője áll a pultban. máshogy is hasznosíthatod a tudásodat, intézheted a rendeléseket, összeállíthatod az italkínálatot stb.
2011. júl. 8. 12:23
34/43 anonim válasza:
Én nem támogatnám. Több okból sem.
1. Túl sok és túl nagy lenne a kísértés és még ha a párom szentéletű lenne akkor is egy féltékeny típusú nőből egy ilyen helyzet a legrosszabat hozná ki. Tehát a kordában tartás a zöldszemű szörnynek lehetetlenné válna.
2. Egy ilyen klub vonz egyfajta közönséget akikkel nem biztos, hogy szivesen kerülnék bármilyen kapcsolatba.
2011. júl. 8. 12:33
35/43 A kérdező kommentje:
Miért rontja?
2011. júl. 8. 13:04
36/43 napietus válasza:
azért, mert az a partner benyomása, hogy ez a cég bizony ingatag lábakon állhat, ha a tulaj még azt sem engedheti meg magának, hogy távol tartsa a nőjét ettől a mocsoktól.
2011. júl. 8. 13:06
37/43 A kérdező kommentje:
Érdekes szemlélet,de nem értek egyet ezzel.
2011. júl. 8. 14:22
38/43 anonim válasza:
pedig igaza van. elég szar ha már pultoznod kell. Rendelések , papírmunka oké, de a pultozás nem. És senki nem úgy gondolta hogy elmenj máshova dolgozni. Mert ha már elkell menned akkor igen csak ingatag a cég.
2011. júl. 8. 15:17
39/43 A kérdező kommentje:
Banyek ez milyen felfogás? Ha már van egy vállalkozásom,akkor Isten őrizz' hogy dolgozzak is benne? Mint már írtam pincér a szakmám,én nem találom lealacsonyítónak,ezt a munkát,és ez nem helyfüggő!
2011. júl. 8. 15:47
40/43 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy keressetek más helyet, ha figyel rád és szeret téged akkor venni fogja az adást. sok szerencsét
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!