Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Támogatnátok ilyenben a...

Támogatnátok ilyenben a párotokat?

Figyelt kérdés
Párommal közösen vittünk egy kocsmát,de abbahagytuk,mert problémák voltak vele. Nekem pincér végzettségem van,de jelenleg nincsen munkám. Párom már egy ideje mondogatja,hogy bele akar kezdeni ismét valamiféle vendéglátó helybe,és nekem sem kellene munka után keresgélnem,mert egyértelműen én dolgoznék benne,de eddig nem találtunk megfelelő helyet. Tegnap viszont azzal jött haza,hogy úgy néz ki talált egyet. Egy night club-ot bérbe adnak a közelben. Na most nem tudom mit mondjak erre. Az oké,hogy én pultoznék,de vannak fenntartásaim azzal,hogy olyan helyet üzemeltessünk,ahol félpucér lányok rúdon csúszkálnak(ráadásul én hallottam erről a helyről,hopgy itt a lányok nem csak táncot vállalnak). Sajnos amúgy is féltékeny típus vagyok,és mindent megteszek,hogy ezt a rossz tulajdonságomat kordában tartsam(aki szintén féltékenykedő tudja miről beszélek,de ez valahogy kiverte nálam a biztosítékot. Nem tudom mit mondjak erre a night club ötletre?
2011. jún. 29. 13:12
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Alakítsátok át kocsmává:) Vagy nem lehet?:( Ha nem, akkor ne engedd, én sem engedném:)
2011. júl. 8. 19:24
 42/43 anonim ***** válasza:

Valaki már írta, hogy ez vízválasztó lehet a kapcsolatotokban.

Ha nem kérsz ebből az életvitelből, de belemész akaratod ellenére, akkor te nem érzed jól magad, ha ő enged, akkor lehet, ő fogja szemrehányni neked, hogy elszalasztottátok a nagy lehetőséget.

Mindenképp üljetek le őszintén megbeszélni és hallgassátok meg egymás érveit higgadtan. Gondolom, hogy ő most nagyon beleélte magát ebbe az ötletbe, főleg, ha haverok is ezerrel rábeszélik, de kérd meg, hogy legalább várjatok, gondolja át az összes következményt racionálisan. És számoljon veled is, tervezzetek együtt, hiszen a társa vagy.

Plusz persze "a pénznek nincs szaga", de azért nem mindegy, milyen áron, mekkora kockázattal, milyen erkölcsi és érzelmi megerőszakolások árán szerzi meg az ember. Képzeljétek el, hogy milyen közös jövőt szeretnétek, hol lesztek mondjuk 10-15 év múlva, és ha pl. gyerek(ek)et akartok, belefér-e majd ez az életvitel.

2011. júl. 9. 05:47
 43/43 anonim ***** válasza:
41%
Bírom ezt a "féltékeny típus" szöveget. A féltékenység kóros, és egyetlen értelme a kapcsolat rombolása. NINCS féltékeny típus, a féltékenykedésről le lehet szokni. Tudom, mert megtettem. Nem azt mondom, nyilván ha nyíltan rányomulna egy nő a páromra, biztos én is féltékeny lennék, de mivel BÍZOK a páromban, ezért eszembe se jutna azt feltételezni hogy elcsábul. Engem biztos vérig sértene ha kiderülne hogy a párom azt gondolja a hátam mögött hogy mindenféle ócska alakkal simán leállnék...
2011. júl. 9. 07:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!