Párommal közösen vittünk egy kocsmát,de abbahagytuk,mert problémák voltak vele. Nekem pincér végzettségem van,de jelenleg nincsen munkám. Párom már egy ideje mondogatja,hogy bele akar kezdeni ismét valamiféle vendéglátó helybe,és nekem sem kellene munka után keresgélnem,mert egyértelműen én dolgoznék benne,de eddig nem találtunk megfelelő helyet. Tegnap viszont azzal jött haza,hogy úgy néz ki talált egyet. Egy night club-ot bérbe adnak a közelben. Na most nem tudom mit mondjak erre. Az oké,hogy én pultoznék,de vannak fenntartásaim azzal,hogy olyan helyet üzemeltessünk,ahol félpucér lányok rúdon csúszkálnak(ráadásul én hallottam erről a helyről,hopgy itt a lányok nem csak táncot vállalnak). Sajnos amúgy is féltékeny típus vagyok,és mindent megteszek,hogy ezt a rossz tulajdonságomat kordában tartsam(aki szintén féltékenykedő tudja miről beszélek,de ez valahogy kiverte nálam a biztosítékot. Nem tudom mit mondjak erre a night club ötletre?
Nem tudom,hogy kezd e beleolvadni,de vannak ilyen ismerősei,és attól félek,hogy előbb-utóbb beleviszik,és onnan már nem lesz visszaút. Csak hogy nem akarom magamtól elmarni a páromat azzal,ha mindenbe beleszólok. Ezért is kérnék segítséget,hogy hogyan tegyem? Hogyan beszéljem le,még mielőtt hülyeséget csinálna?
2011. jún. 29. 13:46
22/43 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? házasok vagytok?
Az nem lehet, hogy pont ezek az alvilági haverok ültették a night club nyitás ötletét a párod fülébe?
2011. jún. 29. 14:01
23/43 anonim válasza:
Én elég rugalmas vagyok párkapcsolatban, de szerintem az, hogy milyen életformát fogtok élni, eléggé tartozik rád is. Ha ő benne van, te sem tudsz tőle függetlenedni. Téged is ismernek majd, és ha egyszer bármi baj lesz, te is buksz vele. (Vagy csak ottmaradsz egyedül, míg a párod a börtönben csúszik még lejjebb..). Szerintem ez tipikusan az az eset, ami vízválasztó egy kapcsolatban. A saját érdeked, és a majdani családodé, hogy ezektől a dolgoktól távol maradjatok. Onnan tényleg nincs visszaút. Elég, ha ezt elmondod neki.. ha bele akar vágni, akkor tegye nélküled. Te nem korlátozod, de nem is akarsz abba a világba tartozni.
2011. jún. 29. 14:09
24/43 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk házasok,mindketten huszonévesek vagyunk.
Lehet,hogy a haverok is benne vannak,mert gondolom így nekik is lenne "kidobó" munkájuk(a párom is csinálja ezt is),mert ugye egy ilyen helyre az is kell.....
2011. jún. 29. 14:13
25/43 anonim válasza:
Hát, szerintem egy jól működő kapcsolatban nem lehet akadály, hogy megbeszéljetek egy ilyen dolgot. felesleges mindenféle köntörfalazás... Szerintem ülj le vele, és mond el neki, hogy mi aggaszt ebben az egész bizniszben..
2011. jún. 29. 14:52
26/43 anonim válasza:
én inkább azért nem mennék bele, mert már egy hely nektek nem működött. Most azt az időt éljük, hogy az embereknek egyre kevesebb a pénze. én jelen pillanatban nem vállalkoznék, főleg nem vendéglátásban. Nyilván biztos van akinek szerencséje van. Jobb 5-én a fizetést várni, mint a könyvelőtől a csekkeket megkapni.
Szóval szerintem ez nagyobb probléma.
2011. jún. 29. 15:53
27/43 anonim válasza:
Nem, nem támogatnám.
Biztos találtok majd olyat is, ami mindkettőtöknek megfelel.
2011. júl. 8. 09:56
28/43 anonim válasza:
Én ilyen rúdtáncos, night-klubos dologba nem is annyira a pucér lányok, vagy a féltékenység miatt nem mennék bele. Inkább azért, mert ezeknek a helyeknek, egy sajátos "szubkultúrájú" törzsközönsége van. Nem állítom, hogy mindegyikük bűnöző. De bizonyítottan gyakoribbak az alvilági kapcsolatok, kötődések, mint "átlagos" vendéglátóhelyen. Anyagilag biztosan jobban járnátok, de kérdés, hogy megéri-e?
2011. júl. 8. 10:39
29/43 anonim válasza:
Nem.
2011. júl. 8. 10:45
30/43 napietus válasza:
én nem tartom roszz üzletnek, bár én nem dolgoznék benne, az biztos, de egy ilyen hely el kell hogy tudjon tartani egy pultost :) szóval számolgassatok utána, ha megéri, vágjatok bele, Te is igyekezz reálisan gondolkodni. a pénznek ugyanis már az ókori Rómában sem volt szaga, azóta évezredek teltek el, de továbbra sem lett neki.
összefoglalva: ha látom benne a megtérülés és a profit lehetőségét, támogatnám (fenntartva, hogy nem én leszek a pultos), ha nem, nem. üzleti döntéseket érzelmi, meg féltékenykedési alapokon meghozni ostobaság. ne legyél ostoba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!