Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Támogatnátok ilyenben a...

Támogatnátok ilyenben a párotokat?

Figyelt kérdés
Párommal közösen vittünk egy kocsmát,de abbahagytuk,mert problémák voltak vele. Nekem pincér végzettségem van,de jelenleg nincsen munkám. Párom már egy ideje mondogatja,hogy bele akar kezdeni ismét valamiféle vendéglátó helybe,és nekem sem kellene munka után keresgélnem,mert egyértelműen én dolgoznék benne,de eddig nem találtunk megfelelő helyet. Tegnap viszont azzal jött haza,hogy úgy néz ki talált egyet. Egy night club-ot bérbe adnak a közelben. Na most nem tudom mit mondjak erre. Az oké,hogy én pultoznék,de vannak fenntartásaim azzal,hogy olyan helyet üzemeltessünk,ahol félpucér lányok rúdon csúszkálnak(ráadásul én hallottam erről a helyről,hopgy itt a lányok nem csak táncot vállalnak). Sajnos amúgy is féltékeny típus vagyok,és mindent megteszek,hogy ezt a rossz tulajdonságomat kordában tartsam(aki szintén féltékenykedő tudja miről beszélek,de ez valahogy kiverte nálam a biztosítékot. Nem tudom mit mondjak erre a night club ötletre?
2011. jún. 29. 13:12
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

Elárulom, hogy mivel a night klubokban nem csak táncolnak a lányok, innentől kezdve még meggyűlhet a baja a tulajnak a maffiával, bármilyen hihetetlenül is hangzik. A nightklubok vezetői mindig alvilági alakok, nem érdemes ujjat húzni a törvénnyel, mert nagyon meg lehet szívni. Oké, sok pénz van benne, de szerintem erre neked nincs szükséged.

Hallottam már jópár sztorit a mi városunkban lévő nightclub tulajáról... Ha valaki ebbe belevág kezdi a prostifuttatással, aztán jön a drogdílerkedés és ezt nem lehet megúszni, mert különben kicsinál a többi tulaj.

Ez olyan dolog, hogy még egy mezei diszkó is fizet védelmi pénzt.

2011. jún. 29. 13:24
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, próbálkozhatnak ezek a csajok bármennyit, ha a párod nem vevő rá. Ha meg vevő, akkor mindegy, mert akkor a fodrásza is rámászhat.
2011. jún. 29. 13:24
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább üzleti oldaláról közelíteném meg a dolgot. Az éjszakai szórakozóhelyekkel az a gond, hogy rátelepszik az alvilág. (mostanában már a balatoni halsütőre is).

Nagyon jó kapcsolatokkal kell rendelkezni, hogy ne legyen gond. Legális módon nem nyereséges a hely ezért rendőrségre nem tudtok menni. Általában night club pénzmosóként üzemel.

2011. jún. 29. 13:29
 14/43 anonim válasza:
100%
Szerintem is sokat adó vállalkozás lenne. A párod meg sztem, még ha a lányok másznak is rá, tudni fogja a mértéket. Te meg, ha felszolgálnál, a fél napot ott töltenéd. Amikor nem ott vagy, valszeg a pároddal lennél. Így nem igazán van esélyük a csajoknak. Meg azért ők is tudják ám, h mikor mit szabad sztem. Mondjuk ha vmeik csajon látod h bepróbálkozik, mondhatod h nem kéne, ha meg akarja tartani az állását. Meglehet oldani, csak vigyázz nehogy pont a párod agyára menj a féltékenykedéssel. :)
2011. jún. 29. 13:30
 15/43 anonim ***** válasza:
52%
Semmiképpen sem mennék bele. Még akkor sem, ha maximálisan megbízom a páromban. Egyrészt igaza van annak, aki a maffiával riogatott téged - ahol pucér nők és alkohol van, ott van drog, fegyver és erőszak is. Másrészt én soha nem adnám magam olyasmihez, amihez nem akarok tartozni. Nem akarok ilyen környezetben dolgozni és kész.. A volt melóhelyemet is azért hagytam ott, mert lassan a főnököm szabadidőpartnereinek beszervezése töltötte ki az időm nagy részét. Én olyasmit nem tudok szívvel csinálni, amit legszívesebben sehogyan sem csinálnék.
2011. jún. 29. 13:32
 16/43 anonim ***** válasza:
13:24, szóval amint mondtam, nem a csajoktól kell a legjobban félni... Az legyen a legnagyobb gondotok... Hanem amikor nem tejeltek a nagyfőnöknek és mondjuk rátok küld 3 kétajtós szekrény kaliberű embert és megfenyeget titeket...
2011. jún. 29. 13:33
 17/43 A kérdező kommentje:

Sajnos vannak neki ilyen "alvilági" ismerősei,és az a benyomásom,hogy még tetszik is neki,amit azok művelnek.

Tudom,hogy nem szép dolog a háta mögött mesterkedni,de szerintem vannak olyan helyzetek,amikor a pasinak úgy kell beadagolni az ellenérveket,hogy ő ne tudja hátsó szándék is áll mögötte,és ez olyan! Szóval mivel indokoljam,hogy nem jó az ötlete,és abból az indokból ne jöjjön rá,hogy némi féltékenység is vezérel?

2011. jún. 29. 13:38
 18/43 anonim ***** válasza:
67%

:) Mindig jót mosolygok a cuki naiv válaszokon.. " az én pasim nem tenné, az én pasim észre sem venné azokat a csajokat" ... Hölgyeim, ezt ti sem gondolhatjátok komolyan! Persze, én nem azt mondom, hogy mindegyik férfi "behódolna" egy ilyen táncos lánynak, de azért ne legyünk már ennyire naivak. A csábítás enyhén nagy, és itt nem csak szexről van szó! Van akit már az is zavarna, ha a párja csak a szemét legeltetné ott a helyszínen...

Szerintetek a pasik hány %-a mondana nemet ha egy ilyen csak többször is megpróbálná behálózni (mindenféle eszközzel)? Mert higgyétek el, lenne olyan lány, aki bevetne mindent, ugyanis nem egy akárkiről van szó, hanem a tulajról.

A kísérté túl nagy! Melyik pasi ne álmodozna róla még ha jól működő párkapcsolatban is van, hogy egy halom félpucér írtószexi lány táncolja körül? :)

Na mindegy, ez csak az én véleményem.

Ja és lány vagyok! :)

2011. jún. 29. 13:40
 19/43 anonim ***** válasza:
69%

13:40-es véleményét abszolút osztom.

Kérdező: írtad, hogy már most kezd beolvadni az alvilágba a párod... Én megpróbálnám kiráncigálni onnan, amíg nem késő... Gyakorlatilag mindentől félnetek kéne ezekután: a hatóságoktól és a maffiától is...

2011. jún. 29. 13:42
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben engem legkevésbé a féltékenység vezérelne. Határozottan kijelenteném, hogy nem veszek részt olyasmiben, ahol közelebbi kapcsolatba kerülhetek az alvilági haverjaival, és amennyiben ő ezt tervezi, az utunk nem egy irányba vezet. Nem hiányozna, hogy magával rántson ez az élet, aztán később még saját magamat meg a gyerekeimet is féltsem, mert zsarolhatóvá válunk az életünkkel.. Minden kicsiben kezdődik, aztán ahogy növekszik, úgy romlik.
2011. jún. 29. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!