Támogatnátok ilyenben a párotokat?
Elárulom, hogy mivel a night klubokban nem csak táncolnak a lányok, innentől kezdve még meggyűlhet a baja a tulajnak a maffiával, bármilyen hihetetlenül is hangzik. A nightklubok vezetői mindig alvilági alakok, nem érdemes ujjat húzni a törvénnyel, mert nagyon meg lehet szívni. Oké, sok pénz van benne, de szerintem erre neked nincs szükséged.
Hallottam már jópár sztorit a mi városunkban lévő nightclub tulajáról... Ha valaki ebbe belevág kezdi a prostifuttatással, aztán jön a drogdílerkedés és ezt nem lehet megúszni, mert különben kicsinál a többi tulaj.
Ez olyan dolog, hogy még egy mezei diszkó is fizet védelmi pénzt.
Én inkább üzleti oldaláról közelíteném meg a dolgot. Az éjszakai szórakozóhelyekkel az a gond, hogy rátelepszik az alvilág. (mostanában már a balatoni halsütőre is).
Nagyon jó kapcsolatokkal kell rendelkezni, hogy ne legyen gond. Legális módon nem nyereséges a hely ezért rendőrségre nem tudtok menni. Általában night club pénzmosóként üzemel.
Sajnos vannak neki ilyen "alvilági" ismerősei,és az a benyomásom,hogy még tetszik is neki,amit azok művelnek.
Tudom,hogy nem szép dolog a háta mögött mesterkedni,de szerintem vannak olyan helyzetek,amikor a pasinak úgy kell beadagolni az ellenérveket,hogy ő ne tudja hátsó szándék is áll mögötte,és ez olyan! Szóval mivel indokoljam,hogy nem jó az ötlete,és abból az indokból ne jöjjön rá,hogy némi féltékenység is vezérel?
:) Mindig jót mosolygok a cuki naiv válaszokon.. " az én pasim nem tenné, az én pasim észre sem venné azokat a csajokat" ... Hölgyeim, ezt ti sem gondolhatjátok komolyan! Persze, én nem azt mondom, hogy mindegyik férfi "behódolna" egy ilyen táncos lánynak, de azért ne legyünk már ennyire naivak. A csábítás enyhén nagy, és itt nem csak szexről van szó! Van akit már az is zavarna, ha a párja csak a szemét legeltetné ott a helyszínen...
Szerintetek a pasik hány %-a mondana nemet ha egy ilyen csak többször is megpróbálná behálózni (mindenféle eszközzel)? Mert higgyétek el, lenne olyan lány, aki bevetne mindent, ugyanis nem egy akárkiről van szó, hanem a tulajról.
A kísérté túl nagy! Melyik pasi ne álmodozna róla még ha jól működő párkapcsolatban is van, hogy egy halom félpucér írtószexi lány táncolja körül? :)
Na mindegy, ez csak az én véleményem.
Ja és lány vagyok! :)
13:40-es véleményét abszolút osztom.
Kérdező: írtad, hogy már most kezd beolvadni az alvilágba a párod... Én megpróbálnám kiráncigálni onnan, amíg nem késő... Gyakorlatilag mindentől félnetek kéne ezekután: a hatóságoktól és a maffiától is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!