Tamogatnatok a gyerekeiteket, ha kulfoldre szeretnenek hosszutavon vagy akar veglegesen koltozni?
Figyelt kérdés
Nalunk a csaladban sok rokontol jon a megjegyzes, hogy hogy lehetett ilyet csinalni. Marmint kulfoldre koltozni (a ferjem kulfoldi, ezert koltoztem ki). Ez miert olyan nagy baj? Ha valaki boldog, nem mindegy, hogy hol el?2010. ápr. 24. 22:05
1/6 anonim válasza:
Nekem egy gyerekem van, de minden olyanban támogatni fogom, amit ő szeretne, és ami az ő javát szolgálja.. bármennyire fog is fájni. Ha Ausztráliába akar költözni, az biztos, hogy megpusztulok a bánattól, de támogatni fogom.
2/6 anonim válasza:
A gyerekem boldogsága az első, természetesen támogatnám (még ha bele is döglenék).
3/6 anonim válasza:
Persze hogy támogatnám ha azt szeretné. Engem is támogat az anyám mindenben ilyesmiben. Én azt vettem észre azoknak nem tetszik csak akik irigykednek. Az meg nem érdekel.
4/6 anonim válasza:
nincs gyerekem, most én vagyok a gyerek, és ugyanez a tervem. most kaptam egy lehetőséget külföldre tanulni, aztan ha ugy alakul ott is maradok.mondtam a szüleimnek, ők 100%ig mellettem vannak, tudják hogy mindig is erre vágytam!:) a rokonok meg csak irigyek hidd el! de ha valaki irigy rád, az azt jelenti, hogy valamit jól csinálsz:)
5/6 anonim válasza:
Támogatnám, én nem mehettem. Állandóan sírnék utána, de neki nem mondanám.
6/6 anonim válasza:
engem nem támogatnak...
lenne lehetőségem külföldön tanulni,kellene induló töke,simán kitudnák fizetni a 10szeresét is anyámék,de még kölcsönbe sem hajlandó ideadni (dolgozok most is suli mellett,de esélytelen szeptemberig annyit félretenni)...
indok: elvagy te itt is kelet-magyarországon...persze,diplomásan minimálbérért...
ennyit a szülőkről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!