Van itt olyan, aki 18 éves korában összeköltözött egy távolibb helyen a párjával?
Es ez miert lenne nektek jo? Tudom, hogy most szerelmesek vagytok egymasba, es ilyenkor minden szep es jo, na de azert sajnos ebbol nem lehet megelni.
Ki fog benneteket eltartani? Te meg majd most fogsz csak erettsegizni, nem? Eloszor legalabb azt kellene befejezned, arra kellene most koncentralnod, hogy leerettsegizzel, es ahol majd a foiskolad, egyetemed lesz, abba a varosba osszekoltozhettek. Gondolom, hogy tovabb akarsz majd tanulni. Nem a szerelem a legfontosabb az eletben, akarmennyire is azt gondoljatok most.
Én is 18 évesen költöztem össze az első férjemmel. 16 évig jól működött, bár a város egyikünk számára sem volt újdonság. (Ő is én is ott tanultunk, ő később ott dolgozott.)
Szóval lehet működő képes attól még, hogy fiatalok vagytok, de mindenképp jobb először tájékozódni lakásügyileg és a munka tekintetében. Ha konkrétumokkal álltok elő a szülőknek, biztosan komolyan fognak venni titeket.
Én 18 évesen Bp-re jöttem egyetemre, a párom 1 évvel később. Hivatalosan csak 3 év múlva költöztünk össze, házasságkötéssel egybekötve. Ez 1990-ben volt, azóta is minden OK.
Tanulság: Ha "egymásnak vagytok teremtve" vagyis ha a kapcsolatotok "az égben köttetett", akkor ezt biztos érzitek is, és nincs ember, aki ezt megakadályozhatná. Majd beletörődnek. Ez esetben gratulálok és sok sikert, szép életet kívánok.
Én összeköltöztem, mert tiszta szerelmesek voltunk, meg meg akarta kérni a kezem és jaj de jó lesz erre kiderült, hogy egy sggfej, nem lehet vele együtt élni, de még egy jó ideig játszhattam az agyam, pont azért, mert távolabbi helyen voltunk és nem tudtam elköltözni rögtön, mert nem volt hova. Haza meg nem költözhettem, mert ugye az egyetem. Koliba csak félévkor van felvétel, másik jó és olcsó albérletet meg nem lehet keríteni egyszerűen.
Persze nem törvényszerű, hogy te is így járj, de ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!