Van itt olyan aki nem akart a párjával összeköltözni? Mi (volt) az oka?
Az az érzés hogy: Már megint te? :D
Egyébként meg az anyagiak miatt nagyon sokan költöztek inkább külön. A pénz nagyon szét tudja rombolni 2 ember kapcsolatát. Tapasztalatból mondom és ezen az sem segít h ismered évek óta a másikat, ki tudja hogy fog beszállni ha pl összevesztek.
Én főleg emiatt nem vállalom a rizikót.
Én.
Több év után sem éreztem azt hogy működne összeköltözve.Túl egoista ,és elvárta volna hogy házi rabszolga legyek.Igy halogattam.Majd erőm összeszedve kitettem.
Jelenlegi párommal 1 hónap után összeköltöztünk,működik is jól :)
Sziasztok!
Szerintem ettől nem szabad félni. Megértem az aggályokat, de mi lesz akkor, ha a házasság után derülnek ki ezek a dolgok. Jobb az elején összecsiszolódni, megismerni a másikat. Szerintem megpróbálhatjátok, nekem is bejött :) imádok együtt lenni vele. Az elején nagyon rossz volt, de hamar belerázódtunk, megtanultuk egymás rigolyáit. az én véleményem szerint sokkal rosszabb, ha összeházasodtok, és jön a gyerek, és a gyerekszoba színe és a gyerek neve helyett azon vitatkoztok, hogy ki mosogasson, vagy hol a szennyes helye. Ezt már addigra le kell tisztázni.
Én.
Megérzés volt, hogy ne tegyem, rosszul fog működni.
Megtettem, és valóban rosszul működött.
Én csak éreztem, és helyesen.
Olyan szerelmes voltam mint még soha, fájdalmasan kegyetlenül. De nem költöztem volna össze vele, egyszerűen azért, mert ismertem. Tudtam, hogy nem bízhatok benne, ivott is, hazudott is, és nagyon nem voltunk egymáshoz valók. Abban a kapcsolatban tanultam meg mennyire kevés a szerelem, még ha abból nagyon sok van akkor is.
Most együtt élek a gyerekem apjával, 3 hónap után költöztünk össze. Vele sem igazán illünk össze, valószínűleg nem tart örökké, de most jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!