Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki nem akart a...

Van itt olyan aki nem akart a párjával összeköltözni? Mi (volt) az oka?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én félek...attól, hogy megunjuk egymást, minden nap ugyan úgy zajlik...ilyesmiktől. Pedig ő már mondta, hogy tök jó lenne, de egyelőre "hálisten" anyagilag sem állunk úgy, hogy megtehetnénk.
2011. aug. 8. 13:25
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

Az az érzés hogy: Már megint te? :D

Egyébként meg az anyagiak miatt nagyon sokan költöztek inkább külön. A pénz nagyon szét tudja rombolni 2 ember kapcsolatát. Tapasztalatból mondom és ezen az sem segít h ismered évek óta a másikat, ki tudja hogy fog beszállni ha pl összevesztek.

Én főleg emiatt nem vállalom a rizikót.

2011. aug. 8. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én.

Több év után sem éreztem azt hogy működne összeköltözve.Túl egoista ,és elvárta volna hogy házi rabszolga legyek.Igy halogattam.Majd erőm összeszedve kitettem.

Jelenlegi párommal 1 hónap után összeköltöztünk,működik is jól :)

2011. aug. 8. 13:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Szerintem ettől nem szabad félni. Megértem az aggályokat, de mi lesz akkor, ha a házasság után derülnek ki ezek a dolgok. Jobb az elején összecsiszolódni, megismerni a másikat. Szerintem megpróbálhatjátok, nekem is bejött :) imádok együtt lenni vele. Az elején nagyon rossz volt, de hamar belerázódtunk, megtanultuk egymás rigolyáit. az én véleményem szerint sokkal rosszabb, ha összeházasodtok, és jön a gyerek, és a gyerekszoba színe és a gyerek neve helyett azon vitatkoztok, hogy ki mosogasson, vagy hol a szennyes helye. Ezt már addigra le kell tisztázni.

2011. aug. 8. 14:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én.

Megérzés volt, hogy ne tegyem, rosszul fog működni.

Megtettem, és valóban rosszul működött.

Én csak éreztem, és helyesen.

2011. aug. 8. 14:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Olyan szerelmes voltam mint még soha, fájdalmasan kegyetlenül. De nem költöztem volna össze vele, egyszerűen azért, mert ismertem. Tudtam, hogy nem bízhatok benne, ivott is, hazudott is, és nagyon nem voltunk egymáshoz valók. Abban a kapcsolatban tanultam meg mennyire kevés a szerelem, még ha abból nagyon sok van akkor is.

Most együtt élek a gyerekem apjával, 3 hónap után költöztünk össze. Vele sem igazán illünk össze, valószínűleg nem tart örökké, de most jó.

2011. aug. 8. 17:04
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom már pár hónap után erőltette a költözést, gyereket, esküvőt de álomvilágban élt nem látta hogy anyagilag nem működne, nem értette volna hogy nem vagyok a cselédje mert abban nőtt fel hogy az anya mindent megcsinál, a spórolást nem ismerte mert otthon mindent megkapott, rövid úton szakítottunk nem hiszem hogy valaha változna.
2011. aug. 8. 23:03
 8/8 anonim válasza:
Pont most aktuális a dolog. A (volt)??? párom egy olyan ország állampolgára ahová magyarok sajnos nem mehetnek csak úgy. Ha kimennék hozzá, hogy megtudjuk megy-e az együttélés nekem fel kellene adnom a munkám, családom. Ha kint is lennék, nem tudnék dolgozni. Ő azt mondja nem gond, az ő fizetése elég, de nem szereték eltartott lenni, mindig is független voltam. Amíg össze nem házasodunk, csak otthon üljek és várjam amíg hazaér?? Azt hiszem, az nem én lennék...
2011. aug. 14. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!