Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki 18 éves...

Van itt olyan, aki 18 éves korában összeköltözött egy távolibb helyen a párjával?

Figyelt kérdés
18 leszek, és barátommal azt tervezzük, hogy egy nagyobb városba megyünk és összeköltözünk. Anyám szerint butaság.Szerintünk nem. a barátom (20 éves) még arra is hajlandó lenne, hogy apámtól megkéri a kezem, csak hogy bizonyítsuk kapcsolatunk komolyságát...
2009. nov. 14. 17:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Eszetekbe ne jusson, hogy a "kapcsolatotok komolyságát bizonyítandó" eljegyezzétek egymást!!!

Butaságnak nem butaság, csak nem biztos, hogy jól sül el a dolog.

Az én történetem: 19 évesen összeköltöztem a vőlegényemmel. Ő 6 évvel idősebb volt nálam. Amibe nem gondoltam bele, ő napi 10-12 órákat dolgozott, én heti kettőt, mégis ugyanannyi pénzt tettünk bele a közösbe. Lakásba költöztünk, mikor én világéletemben családi házban éltem, és kb 30 kmre a szülővárosomtól. NEm nagy táv, egy óra alatt otthon voltam busszal (minden bokornál megállt) de az új otthonomnál nem ismertem senkit. Takarítottam, főztem, vártam haza a párom. Egy év után becsömörlöttem, elkezdtem barátkozni, ami nem tetszett a pasimnak, és szakított velem. Hazaköltöztem.

A pozitívuma a történetnek az, hogy átértékeltem magamban a férfi-nő kapcsolatok erőfeltételeit, és a szüleimmel sokkal jobb lett a viszonyom.

Azóta jópár év eltelt, most ismét együtt élek valakivel, babát várunk, össze sem lehet hasonlítani a kettőt.

Az a baj, hogy ilyen fiatalon annyi hibát el tudsz követni, amit mondjuk 5 év múlva nem tennél...az évek meg a tapasztalat, sajnos tényleg így van.

2009. nov. 15. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!