(nálam) Idősebbek! Mik azok a dolgok amiket megbántatok az életetekben? Nyilván nem konkrétumokra, hanem általános dolgokra lennék kíváncsi.
Ilyenre gondolok pl h nem élvezted a napjaidat, túl sokat dolgoztál, túl sok alkoholt ittál, nem tanultál jól suliban, nem töltöttél elég időt a gyerekeiddel stb.
Én 16/f vagyok, kíváncsi lennék a hozzászólásaitokra nagyon :D
Köszönöm, Üdv
Azt, hogy nem mentem nappalira az egyetemre.
Ugyanúgy megéltem volna, mint levelezőn, és nem készített volna ki az anyám a bunkóskodásaival, és az ex barátom a követelőzéseivel.
Anyámnak odaadtam az össze megspórolt pénzem, az exem odahívott magához lakni, hogy "jaj, de jó lesz", onnantól csak cselédnek kellettem, úgy kihasznált, hogy csak na, pénzügyileg is, és emberileg is, tanulni meg nem tudtam rendesen!
Százszor jobb lett volna egy új városban, függetlenül, új barátokkal, új élményekkel új életet kezdeni, és nem velük kínlódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!